Hoşgeldin canımöhööm öhööm eski bir dost diyelim... nasılsınız.... bana bildirim gelmiyor yaptıysam sabah selam verdim sonra bakmayı unutmuşum....
Şimdi yemek yedik bulaşık çay bitmiyor ki işler
Hoşgeldin canımöhööm öhööm eski bir dost diyelim... nasılsınız.... bana bildirim gelmiyor yaptıysam sabah selam verdim sonra bakmayı unutmuşum....
Öhöm Öhöm iyiyim sen nasılsın aöhööm öhööm eski bir dost diyelim... nasılsınız.... bana bildirim gelmiyor yaptıysam sabah selam verdim sonra bakmayı unutmuşum....

Tamam duyuldu isteğin emrin olur aHayırlı uğurlu olsun nuray sayariye, darısı bana sağlıklı güzel bir kız çocuğu istiyorum inşallah amin.
Yükseleni ve burcu yay olsun inşallah denk gelir![]()
![]()

Maşallah tü tüHayırlı gelin
Nasip kısmet belki olur niye olmasın beeeTamam duyuldu isteğin emrin olur a
Yükselen i ayarlarım diğerleri sıkıntıTamam duyuldu isteğin emrin olur a
ha
ha
ha
haAmin amin aminNasip kısmet belki olur niye olmasın beee
Genelde Şanslı olur yay lar evetYay iyi mi ya bu kadar Bnm kızım yay burcu
Yükselinine bakmadım hiç he
İnşallah gönlüne göre Rabbim versin cnm
Şanstan ziyade kısmetime hep istediğim şey olur Bnmde Bnde balığımGenelde Şanslı olur yay lar evethep dört ayak üstüne düşen birini görürsen mutlaka burcunu sor. Ya yay dır yada yay da gezegeni vardır veya balıkta.
Balıkta şanslıdır, şanssız olduğunu düşünen balık şansı görmüyordur veya değerlendirmiyordur
Amin
Hamilelik zamanını da ayarlarsın da cinsiyette maalesef senin kocişkinin işi olacakYükselen i ayarlarım diğerleri sıkıntıha
ha
ha
ha

Benim iki kizda yay ama yükselenlerini bilmiyorumGenelde Şanslı olur yay lar evethep dört ayak üstüne düşen birini görürsen mutlaka burcunu sor. Ya yay dır yada yay da gezegeni vardır veya balıkta.
Balıkta şanslıdır, şanssız olduğunu düşünen balık şansı görmüyordur veya değerlendirmiyordur
Amin

Küçüğü dediğim dedik çaldığım düdük olmasa bile isteğiyle mecburi yapıyor yaBenim iki kizda yay ama yükselenlerini bilmiyorum
Balıktan kac bence a

O işin esprisiHamilelik zamanını da ayarlarsın da cinsiyette maalesef senin kocişkinin işi olacak
Normal olursa o da sorun olur yükselen
Kiz istiyorsan sağa erkek istiyorsan sola yat aO işin esprisiAllah sağlıklı versinde kız erkek farketmez, ben gönlümden geçenleri söyledim
Aslında burcunuda ayarlamak zor, çünkü hamile kalmakta çok zormuş öyle filmlerde ki gibi değilmiş
Çok öyle ayarlamaya çalışan fakat, KADER diye de bir şey var. O yıldızların dizilimi bile bir kader, Allah'ın hikmeti budur işte.
Sen ne kadar çabalasan çabala o çocuk o doğum haritasıyla doğmicaksa olmaz.
Belki ilerde teknoloji daha daha gelişir veya yapay döllenme yle tarih denk getirilir o şekilde olursa olur.
Ama yükselen i SEZERYANLA ayarlayabilirsin
h
Tabi canım işin şakası Bnm dediklerimO işin esprisiAllah sağlıklı versinde kız erkek farketmez, ben gönlümden geçenleri söyledim
Aslında burcunuda ayarlamak zor, çünkü hamile kalmakta çok zormuş öyle filmlerde ki gibi değilmiş
Çok öyle ayarlamaya çalışan fakat, KADER diye de bir şey var. O yıldızların dizilimi bile bir kader, Allah'ın hikmeti budur işte.
Sen ne kadar çabalasan çabala o çocuk o doğum haritasıyla doğmicaksa olmaz.
Belki ilerde teknoloji daha daha gelişir veya yapay döllenme yle tarih denk getirilir o şekilde olursa olur.
Ama yükselen i SEZERYANLA ayarlayabilirsin
ya ne istersen tersi oluyor o hesap 

tek atışla Gözünün üstünde çizgi olursa kızKiz istiyorsan sağa erkek istiyorsan sola yat ah
Birde sezeryan yaparsan yemede yaninda yat a

Geri aç bari
Güncellendiyse
Hoşgeldin canım
Hoş buldum....bende iyiyim çok şükür....bizde tasinacaz yakında onun telaşeleri varÖhöm Öhöm iyiyim sen nasılsın a
Poposunda ben olursa erkek aGözünün üstünde çizgi olursa kız

Aaa hayirdir canimHoş buldum....bende iyiyim çok şükür....bizde tasinacaz yakında onun telaşeleri var