Elif_Eylul
Daimi Üye
- #102.421
Unutulur mu hic aiyi bari bak bahaneyle unutmazsın

Unutulur mu hic aiyi bari bak bahaneyle unutmazsın

Demek görümcesini çok özlemişBenide abimin eşi aradı öglen 3 gibi gelcem dedi yok ben bebeleri uyutuyorum basım ağrıyor dedim bende yatarım, 5 gibi gelirim dio yok o saatte yemek trafigi oluyor esim gelcek falan, ozaman 7 gibi diyo laaa havle haberlesiriz dedimsizinde varmı böyle tipleriniz
Dün bimden deve tabanı gelmiş aldım kocamanda bişi bebeleri düsünemedim ay ben bunu nereye sokcam şimdi
Birde her eve iyi gelmez derlerBenimde vardi öldü yaaa okadar büyütmüştum
Nasıl alıştın mıTaşındık abla 1 hafta oldu bugün
1 Mayıs işçi bayramı benim bayramımNiye okul yok kız yarın

AnnemBenide abimin eşi aradı öglen 3 gibi gelcem dedi yok ben bebeleri uyutuyorum basım ağrıyor dedim bende yatarım, 5 gibi gelirim dio yok o saatte yemek trafigi oluyor esim gelcek falan, ozaman 7 gibi diyo laaa havle haberlesiriz dedimsizinde varmı böyle tipleriniz

Ben var seversen
öhööm öhööm eski bir dost diyelim... nasılsınız.... bana bildirim gelmiyor yaptıysam sabah selam verdim sonra bakmayı unutmuşum....Siz kimsiniz
Bitmez canım bir saate bizimkilerden okuldan işten gelecek aynı döngü bizde de varöhööm öhööm eski bir dost diyelim... nasılsınız.... bana bildirim gelmiyor yaptıysam sabah selam verdim sonra bakmayı unutmuşum....
Şimdi yemek yedik bulaşık çay bitmiyor ki işler
Kim meslektaşım@Astroloji gördün mü meslektaşın hamileymiş ikizlere hemide
Hayırlı uğurlu olsun nuray sayariye, darısı bana sağlıklı güzel bir kız çocuğu istiyorum inşallah amin.@Astroloji gördün mü meslektaşın hamileymiş ikizlere hemide
Öyle valla... Allah kolaylık versin hepimize....Bitmez canım bir saate bizimkilerden okuldan işten gelecek aynı döngü bizde de var
Yay iyi mi ya bu kadar Bnm kızım yay burcuHayırlı uğurlu olsun nuray sayariye, darısı bana sağlıklı güzel bir kız çocuğu istiyorum inşallah amin.
Yükseleni ve burcu yay olsun inşallah denk gelir![]()
![]()
Yuvarlanıyoruz kalkıyoruz geri sar başaKilo işleriniz ne alemde... bende 2 ileri bir geri....
Ne var yok nerelerdesin unuttun bizi zalimmm örtmennnöhööm öhööm eski bir dost diyelim... nasılsınız.... bana bildirim gelmiyor yaptıysam sabah selam verdim sonra bakmayı unutmuşum....
Şimdi yemek yedik bulaşık çay bitmiyor ki işler
Bnm kızın yükseleni balıkmış aheyyyy ağlak hiç susmazHayırlı uğurlu olsun nuray sayariye, darısı bana sağlıklı güzel bir kız çocuğu istiyorum inşallah amin.
Yükseleni ve burcu yay olsun inşallah denk gelir![]()
![]()

Yaaa sorma eskiden Bir bildirim geliyordu etiketlediğinde ya da biri mesaj yazdığında şimdi o da gelmeyince unuttum vallahiNe var yok nerelerdesin unuttun bizi zalimmm örtmennn
Geri aç bariYaaa sorma eskiden Bir bildirim geliyordu etiketlediğinde ya da biri mesaj yazdığında şimdi o da gelmeyince unuttum vallahi
Hayırlı gelinDemek görümcesini çok özlemiş