Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Gızzzz Bnmde kocamın doğum günü cumartesi günüIzliyor canim ama görmedi abiside bakti aksam kontrol etti falan

haGızzzz Bnmde kocamın doğum günü cumartesi günüIzliyor canim ama görmedi abiside bakti aksam kontrol etti falan

haOhh maşallah ne aldınız hedayeGızzzz Bnmde kocamın doğum günü cumartesi günü![]()
ha
Geçen 2 kazak 2 tişört aldım e bn zaten en büyük hediyeOhh maşallah ne aldınız hedaye
1mayis bizimkide bir bok almadım senin maasin var benim yok onun parasinla ona hediye alamam aGızzzz Bnmde kocamın doğum günü cumartesi günü![]()
ha

Oh oh bide kırmızı kurdela yaptınmı mis missssGeçen 2 kazak 2 tişört aldım e bn zaten en büyük hediye
1mayis bizimkide bir bok almadım senin maasin var benim yok onun parasinla ona hediye alamam a
a
h eşim hediye alırken eve bisiler alıyor, fincan tencere. Sende ona öle bişi al 
erkekler niye böğleeMağaza hediye kutusuna koymuştuOh oh bide kırmızı kurdela yaptınmı mis missss
Senin ayrı kazancı ayrı ev ya bir olmuyor1mayis bizimkide bir bok almadım senin maasin var benim yok onun parasinla ona hediye alamam a
Hdjdkd kendini diye şeetmiştim amaMağaza hediye kutusuna koymuştu
Niye nolduuSenin ayrı kazancı ayrı ev ya bir olmuyor
Kimin parasıyla alcam tabi onun parasıyla alcam
Aaa bn işten çıktım kızdım istifa ettim maalesef 2-3 ay oluyor
Heee delüüü bn zaten hep hediye cınımHdjdkd kendini diye şeetmiştim ama
peki.Heee delüüü bn zaten hep hediye cınım
Tmm.

Geçen aylarda kızmıştım 1 hafta küstüm istifa ettimNiye nolduu

Geçen aylarda kızmıştım 1 hafta küstüm istifa ettim

barışınca geri olmuyormuSen rengarenk kurdele yap kendini
Bilmiyorum hiç sormadım noldu diye kibarışınca geri olmuyormu

Aaa yeni iş bulursun aSenin ayrı kazancı ayrı ev ya bir olmuyor