aanam ben de yazdım sanıyorumTünaydınİşlerim bitti şimdi azıcık uzanayım. Sabah buraya yazdım sanmışım

Bende yokkk çok yorgunBn var ama yohhh
Evet burdada yağış gösteriyorSagol canım dün rüzgar vardi soguk esiyordu bugun sıcak,bugun yarun bir tarlayi bitircez insaAllah hafta sonu yagis geliyormus gene soğuyor hava
Tünaydınİşlerim bitti şimdi azıcık uzanayım. Sabah buraya yazdım sanmışım
oh keyifMaşallah o saatteGece canımız sıkıldı indik denize ama hava buzdu sanki hic yorgun degilmisim gibi bir araba dolustuk gittik,termosa sıcak su kahve yanımıza

Şeyimize battıda ev aMaşallah o saatte

Ohhh misss dalga sesiyle kafanı dinleGece canımız sıkıldı indik denize ama hava buzdu sanki hic yorgun degilmisim gibi bir araba dolustuk gittik,termosa sıcak su kahve yanımıza
Anammm bn sabah sandım gızzz gece buzzz diil miGece canımız sıkıldı indik denize ama hava buzdu sanki hic yorgun degilmisim gibi bir araba dolustuk gittik,termosa sıcak su kahve yanımıza
İyi yaşıyosun bu hayatıııGece canımız sıkıldı indik denize ama hava buzdu sanki hic yorgun degilmisim gibi bir araba dolustuk gittik,termosa sıcak su kahve yanımıza
sıkılcak vakit var tabiiiiiGece canımız sıkıldı indik denize ama hava buzdu sanki hic yorgun degilmisim gibi bir araba dolustuk gittik,termosa sıcak su kahve yanımıza
Kiz gündüz çalışıyorum ya buzdu evetAnammm bn sabah sandım gızzz gece buzzz diil mi
Hee senmi benmi aİyi yaşıyosun bu hayatııı

Sorma sıkılıyoruz iste asıkılcak vakit var tabiiiii
anam aglarken kimse sormuyor a