Zaten o kiyafetleri sen wc ye giderken bile giymezsin aHa kendime göre bakmadımyani hanımefendinin tarzına göre
tabiki bana göre degil

Biraz demode değil mi o an orda pişti bile olabilir gelin annesi olarak3. Begendim çok hoş
Hanımefendi bunları bile kızının zoruyla seçmiştirHa kendime göre bakmadımyani hanımefendinin tarzına göre
tabiki bana göre degil

Evet valla ben sevmem böyle şeyleriHanımefendi bunları bile kızının zoruyla seçmiştir
Düz siyah bişi giyEvet valla ben sevmem böyle şeyleri
O ancak rüyanda olur@AystLL rüyamda seni gördüm çok zayıftin a

Öyle diyor zaten elif begenmediHanımefendi bunları bile kızının zoruyla seçmiştir

Afiyet olsun canımYatakların çarşaflarını değiştireceğim bir de kahve içeyim bari bugün çok yürüdüm
Niye beeEvet valla ben sevmem böyle şeyleri
Bence siyah giymesin, bi tık koyu renkli bişeyler olabilir kendisi bilir tabiDüz siyah bişi giy
Ama aynı zamanda gösterişli olsun
Sağol canım valla perişan oldum bugün git gel yorgunlukAfiyet olsun canım
Kocana söyle mutlu sonlu masaj yapsınSağol canım valla perişan oldum bugün git gel yorgunluk

Onun canına minnet zatenKocana söyle mutlu sonlu masaj yapsın
Geçen 1 saat masaj yaptı sen bana yapmadın diye söyleniyordu derim yapamam 
Gecmis olsun canim nasil yaptılar guzelmiydi bariAy başım çatladı okula oğlanı götürdüm getirdim tekrar götürdüm kızı aldım geldim ikisinin de bugün vardı gösterileri
Güzeldi ya video atayım en azından hava bugün daha sıcak bariGecmis olsun canim nasil yaptılar guzelmiydi bari
Ben siyah kadınıyim sadeci aNiye bee