Evet yapacak bişey yok canları sagolsun iyi geceler ablacımVallah benim kızda öyle çocuklar küçük olunca
Evet yapacak bişey yok canları sagolsun iyi geceler ablacımVallah benim kızda öyle çocuklar küçük olunca
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim kizlarOh inşaat başlamış canımgeçmiş olsun
Geçmiş olsunDün gece adamı acile götürdük kasık ağrısimi taşmı çakılmi varsa diye
Tahlil röntgen yapildi bisey çıkmadı,ürolojiye aldik randevu
Sagol canımGeçmiş olsun
Çok geçmiş olsunDün gece adamı acile götürdük kasık ağrısimi taşmı çakılmi varsa diye
Sağol canimÇok geçmiş olsun
Markete gittim geldim oğlanın kek günü bugün kek yapacağım sen nasılsınGünaydın
Nasılsınız hanımlar
Geçmiş olsun canım kaşık çıkıntı varsa fıtık falan olmasın. Böbrek yanlar birde sırta vuruyor galiba ağrısıDün gece adamı acile götürdük kasık ağrısimi taşmı çakılmi varsa diye
Eline sağlık canım neli kek yapıyorsunMarkete gittim geldim oğlanın kek günü bugün kek yapacağım sen nasılsın
HoşgeldinGünaydın bebekler
Sade kekin birazını kakao ile karıştırdımEline sağlık canım neli kek yapıyorsun
RenkliKızın kontrolü vardı oraya götürdüm ordan okula yemi girdim eve senGünaydın
Nasılsınız hanımlar
Sagol canımGeçmiş olsun canım kaşık çıkıntı varsa fıtık falan olmasın. Böbrek yanlar birde sırta vuruyor galiba ağrısı
Gecmis olsun canım biz napalım evde iki bebeyle triptonik bi kızçe var ayyy 1 yas sendromu erkenmi basladı neeeeğKızın kontrolü vardı oraya götürdüm ordan okula yemi girdim eve sen
Afiyet olsun canımSade kekin birazını kakao ile karıştırdımRenkli