Sağol canımmaa cok iyi ya bedava, güle güle oturuunn
Sağol canımmaa cok iyi ya bedava, güle güle oturuunn
Aynen ya Allah asgari ücretle çalışanlara kolaylık versin inşAllahNeresi bedava kız 16 bin az mı asgari ücret calisan birine yine çok.
Ohh nereleri gezdinKızımla gezmelere gittik yeni geldik
AkrabalaraOhh nereleri gezdin
Oh oh iyiAkrabalara
Afiyet olsun ablacimMenüde tavuklu bulgur pilavı patlıcan kebabı mercimek çorbası salata içecek turşu vardı çayın yanında kakolo kek ve Mısır patlatmış tı akrabamız
Afiyet olsun ablacımMenüde tavuklu bulgur pilavı patlıcan kebabı mercimek çorbası salata içecek turşu vardı çayın yanında kakolo kek ve Mısır patlatmış tı akrabamız
Geçmiş olsunDün gece adamı acile götürdük kasık ağrısimi taşmı çakılmi varsa diye
Tahlil röntgen yapildi bisey çıkmadı,ürolojiye aldik randevu
Oh inşaat başlamış canımDün gece adamı acile götürdük kasık ağrısimi taşmı çakılmi varsa diye
Tahlil röntgen yapildi bisey çıkmadı,ürolojiye aldik randevu
Sen mizahlı dedin diye öyle yazdımOh inşaat başlamış canımgeçmiş olsun

Napıyon abla iyi misinGeçmiş olsun
Çok şükür iyiyim benimkiler uyudu bende elimde telefon geziyorumNapıyon abla iyi misin
İyi yapıyorsun bende anca oturdum bugün yorulduk biraz cocuklarla canım cıktıÇok şükür iyiyim benimkiler uyudu bende elimde telefon geziyorum
Hayırdır neden yoruldunİyi yapıyorsun bende anca oturdum bugün yorulduk biraz cocuklarla canım cıktı
Ev işleri çocuklar basımı döndürüyorHayırdır neden yoruldun
İyi diyelim iyi olalımSen nasılsın
Vallah benim kızda öyle çocuklar küçük oluncaEv işleri çocuklar basımı döndürüyor