Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Hayırlı cumalarrrr
sabah şerifleriniz hayırlı olsun
biz iknci el 2014 model aldık vallah ona yetti paramız. Ev kredisi bitirmek vergi cezası derken ancageçen baktık opel'de indirim varmış sözde ama arabalar güzeldi
Acemilik borcu biter yenilersinizbiz iknci el 2014 model aldık vallah ona yetti paramız. Ev kredisi bitirmek vergi cezası derken anca
Bizde alacağımızdan değil de fiyatlar da değişiklik var mı diye bakalım dedikbiz iknci el 2014 model aldık vallah ona yetti paramız. Ev kredisi bitirmek vergi cezası derken anca
Opeller pahalı oluyor genelde, bizde bakıyoruz arabayı değiştirmekte istiyoruz bilmiyorumBizde alacağımızdan değil de fiyatlar da değişiklik var mı diye bakalım dedik
Allah daha iyisini nasip etsin canım olsun iş görsündebiz iknci el 2014 model aldık vallah ona yetti paramız. Ev kredisi bitirmek vergi cezası derken anca
Hep aynı vallaTünaydın bebeklerim valla sabah zor kalktım yataktan
Yooo bn erken kalktımHep aynı valla
balkon + salon camlarımı sildim

Aaa cammı sildin nekadar ilginc hiç yapmazsin halbuki aYooo bn erken kalktımbalkon + salon camlarımı sildim
Balkonu kırkladım
Bi yandan yağmur yağdı bü
Yandan sildim![]()

HelloooooMarabayın
Yooo bn erken kalktımbalkon + salon camlarımı sildim
Balkonu kırkladım
Yandan sildim![]()
kolay gelsin canımNaptın nettin şekerim kendine geldin mi iyimisinHellooooo
Sağolasın canımkolay gelsin canım
Bende bugün temizlik yaptım sil süpür topla katla çamaşırlarla basım dertte hiç bitmeyen kısır döngüYooo bn erken kalktımbalkon + salon camlarımı sildim
Balkonu kırkladım
Yandan sildim![]()
Dedim yapayım bi çılgınlıkAaa cammı sildin nekadar ilginc hiç yapmazsin halbuki a