Elif_Eylul
Daimi Üye
- #101.721
Onu akil edenmi varEvlenene kadar baba bakacak zaten
Rabbim yol gösterir inşallah
Onu akil edenmi varEvlenene kadar baba bakacak zaten
Rabbim yol gösterir inşallah
Evlensin alsın ozamanSiz evli barklı o genç bekar 20 yaşında

Yok canım ya okadar üzülme bak kendine oluyor olanOkadar sıkıştım ki ondan hastalanıyorum insan 3kere atak geçirirmi,sonra elim kolum kalkmiyor 3gün boyunca,hersey üstüme geliyor,nerden tutsam olmuyor
Evlendirmede de yardım etmiyorEvlensin alsın ozaman

Evlendirmede de yardım etmiyor
Bnce filiz ablanın ki ezelden böylebilemiyorum vala eşler yaşlandıkça degişiyor heralde neydi kız antrapoz mu diyorlardı ona

Bişey alerji yapmış olabiliraksam boyle oldu birdenEkli dosyayı görüntüle 52115
Bisey oldu birden kabardi sanki su topladi heryeri sonra su yikadik falan gecti 1saat sonra kasinmadi hicBişey alerji yapmış olabilir
Kaşınıyor mu
Geçmiş olsun canım niye oldukiaksam boyle oldu birdenEkli dosyayı görüntüle 52115
Sağol canim bilmiyorumki valla yedigi bisey desem olmadi simdiye kadar bisey ısırmis olabilirGeçmiş olsun canım niye olduki
Sivrisinek mi isirmis yoksa havalar ısındıkça çıkmaya başladı sineklerSağol canim bilmiyorumki valla yedigi bisey desem olmadi simdiye kadar bisey ısırmis olabilir
kardeşim de istiyor da şu devir de çalışarak zor olduğu için arada babamın arabayı alıyor. Şu devir de tek maaş bişey almak çok zor tabii maaşın yüksek değilseKendine ait ne beçalışsın alsın
geçen baktık opel'de indirim varmış sözde ama arabalar güzeldikardeşim de istiyor da şu devir de çalışarak zor olduğu için arada babamın arabayı alıyor. Şu devir de tek maaş bişey almak çok zor tabii maaşın yüksek değilse
bazen benim de oluyor birden kabarıp kendi kendine gidiyoraksam boyle oldu birdenEkli dosyayı görüntüle 52115