Elif_Eylul
Daimi Üye
- #101.701
Oğlan araba istiyor babama söylücem diyor,ablasi söz istiyor yani ben arada kaldim hastalık çıkmaya başladı iyice tetikliyor
Yardım etmediler de ve biri çalışıyor biri okuyorOğlan araba istiyor babama söylücem diyor,ablasi söz istiyor yani ben arada kaldim hastalık çıkmaya başladı iyice tetikliyor
Dedim sen eski kafalısın baska birsey dememe gerek yokYardım etmediler de ve biri çalışıyor biri okuyor
Hepi topu 3 çocuk 13 değil ki bi söz yapacak o da kendi adı
Ağzına sağlıkDedim sen eski kafalısın baska birsey dememe gerek yok
Ayy ögle demeee en tatlı zamanlar bence Allah kolaylını versin tabi maddi açıdan biraz zor ama yinede güzel şeyler heycanlı şeyler 1 kere oluyorAmin canım Rabbim hayırlısını kolayını versin,zor bir süreç bizi bekliyor
Vıııı tanıdıgım avukat arkadas varBenim kocayla zaten zor simdiden başladı,para yok tamda zamanında,bana yardim ettilerdemi ben yapayım vs.vs. dahasi var
Oğlan araba istiyor babama söylücem diyor,ablasi söz istiyor yani ben arada kaldim hastalık çıkmaya başladı iyice tetikliyor
Oğlan arkadaşlari aliyorya kendi e ait istiyormusyeni araba almamışmıydınız kız siz
Kendine ait ne beOğlan arkadaşlari aliyorya kendi e ait istiyormus
Adamda öyle diyorKendine ait ne beçalışsın alsın
O konuda haklı hsjsjs bizde kendimiz aldık eşimleAdamda öyle diyor
Tamam yardım etmediler ama en azından kız işini buldu çalışıyor ya evde otursaydı o zaman ne diyecekti çocuklar tek senin değil ki elbet evlenip gidecek bugün olmasa da yarın zaten gelecek o günDedim sen eski kafalısın baska birsey dememe gerek yok
Örnekte verdim zaten,arkadasin adam çalışıyor bak 2kizda büyük evde oturuyor calisma yok para babadan, geliyor sadece bunlar evlencek kim vercekTamam yardım etmediler ama en azından kız işini buldu çalışıyor ya evde otursaydı o zaman ne diyecekti çocuklar tek senin değil ki elbet evlenip gidecek bugün olmasa da yarın zaten gelecek o gün
Oda zor evde durması iyiki çalışıyor yine bakÖrnekte verdim zaten,arkadasin adam çalışıyor bak 2kizda büyük evde oturuyor calisma yok para babadan, geliyor sadece bunlar evlencek kim vercek
Siz evli barklı o genç bekar 20 yaşındaO konuda haklı hsjsjs bizde kendimiz aldık eşimle
Okadar sıkıştım ki ondan hastalanıyorum insan 3kere atak geçirirmi,sonra elim kolum kalkmiyor 3gün boyunca,hersey üstüme geliyor,nerden tutsam olmuyorSiz evli barklı o genç bekar 20 yaşında
Rabbim inşirah ferahlığı versinOkadar sıkıştım ki ondan hastalanıyorum insan 3kere atak geçirirmi,sonra elim kolum kalkmiyor 3gün boyunca,hersey üstüme geliyor,nerden tutsam olmuyor
Oğlan tek alırsa sakın babasına vermesin aracıAdamda öyle diyor
işte yavrum biliyon teyzemin kızları. Eline aldı mesliğini en azından işi var sen takılma onun dediklerine. Rabbim ferahlık versinÖrnekte verdim zaten,arkadasin adam çalışıyor bak 2kizda büyük evde oturuyor calisma yok para babadan, geliyor sadece bunlar evlencek kim vercek
Evlenene kadar baba bakacak zatenÖrnekte verdim zaten,arkadasin adam çalışıyor bak 2kizda büyük evde oturuyor calisma yok para babadan, geliyor sadece bunlar evlencek kim vercek