Aksam burdada yağdı hatta biraz soguktudaEvet dünden beri burasida öyle ama aksam yağdı burda gene yarin siddetli veriyor a
Aksam burdada yağdı hatta biraz soguktudaEvet dünden beri burasida öyle ama aksam yağdı burda gene yarin siddetli veriyor a
Geldim geldim ayyy beni merak etmiş abliş

Eee napak etmeyekmi heeeGeldim geldim ayyy beni merak etmiş abliş
Ananı buldun beni unuttun aBnm kız hasta bu hafta evde
Anamgile gittim orda teli alamadım ele

Sabah çıktım kafam doluydu girmeyi unuttum seni değilAnanı buldun beni unuttun a
Allah razı olsunEee napak etmeyekmi heee
Ne var kafanda benimde bir dünya aSabah çıktım kafam doluydu girmeyi unuttum seni değil

Kız hasta ciğerlere inmiş dün dedim mi doktora götürdümNe var kafanda benimde bir dünya a
Bu hastaliklar artık geçici degil malesef sürekli ayni şeyler tekrarliyorKız hasta ciğerlere inmiş dün dedim mi doktora götürdüm
Hava filan veriyorum
Sonrada ev hali işte
Ay bende baktım yazdım sandımSabah çıktım kafam doluydu girmeyi unuttum seni değil

Kafalar bir dünyaAy bende baktım yazdım sandım
Çok geçmiş olsun canım dahadamı kötüledi acil şifa diliyorumKız hasta ciğerlere inmiş dün dedim mi doktora götürdüm
Hava filan veriyorum
Sonrada ev hali işte
Sorma bn anladım ama hırıltılı var nefes alamıyor iyiden iyileşsin dedim okulda tekrarlıyorBu hastaliklar artık geçici degil malesef sürekli ayni şeyler tekrarliyor
Çok geçmiş olsun canim
Bademcik dediler ya bn anladım nefes alamıyorÇok geçmiş olsun canım dahadamı kötüledi acil şifa diliyorum