Elif_Eylul
Daimi Üye
- #101.281
Teşekkür ederim canım iykiii bende sizleri tanıdım seviyorum hepinizi@Elif_Eylul iyi ki doğdun iyi ki varsın ablacım nice mutlu yıllara inşAllah iyi ki tanışmışız doğum günün kutlu olsun![]()

Teşekkür ederim canım iykiii bende sizleri tanıdım seviyorum hepinizi@Elif_Eylul iyi ki doğdun iyi ki varsın ablacım nice mutlu yıllara inşAllah iyi ki tanışmışız doğum günün kutlu olsun![]()

Minik paşanın doğum günü kutlu olsun rabbim nice sağlıklı ömürler versincanım benim seninde ilk anneliğinin 1. Yılı kutlu olsun
İyi ki doğmuş minik kuzucuk nice mutlu yıllara
yaaa çok teşekkür ederiimm canlarımm

Atmadin foto neyaptiniz partide ayaaa çok teşekkür ederiimm canlarımm

@Elif_EylulÇok teşekkür ederim canım benim bende sizleri iyki tanıdımDoğum gününnn kutlu olsuun ablaa iyi ki tanımışımm seniiii iyi ki varsın@Elif_Eylul

ne avmye gidilir ne çarşıya yok yapmadık ramazan yaAtmadin foto neyaptiniz partide a
bayramdan sonra yapıcazzzSusak ayok yapmadık ramazan yabayramdan sonra yapıcazzz

senin doğum günün heey o sana alcakAdama pantalon almaya gitcem bakalim o harbedeye nasil gircem ane avmye gidilir ne çarşıya
dedim istemedi bastan simdi pantalonum yok diyor senin mavi kotu giyeyim diyor

hHayatta almaz asenin doğum günün heey o sana alcakh

Sende alma giysin senin mavi pantoluHayatta almaz a

Ne almış ne almışlar geçen seneki kriz geliyor aklımaAkşam ders yapiyorduk arkadaşlar geldi bir sürü almışlar pasta hediye ev curcunaydi tezgah doluydu

Aaaa doğru olaylı doğum günüNe almış ne almışlar geçen seneki kriz geliyor aklıma

Takım almışlar aNe almış ne almışlar geçen seneki kriz geliyor aklıma

Teşekkür ederim canımDoğum günün kutlu olsun@Elif_Eylul nice güzel yaşlar diliyorum ailenle sevdiklerinle canım
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 51915

Güle güle giy oh bayramlığında olduTakım almışlar a
Sorma o kriz 1sene geçti üstünden kalbimden silinmedi a