Sagol canım zonk zonk ediyor heAyy Allahim ya geçmiş olsun canim sanada
Sagol canım zonk zonk ediyor heAyy Allahim ya geçmiş olsun canim sanada
Çok sagol canımAyy geçmiş olsun canım ya
Bugün sildim süpürdüm gelde gör Eylülu atcam çöpe
kız bana ver hazır büyümüş çocuk
benim kıza bakar Sorma canım zaten 3 şoför 1 tanesi kendi halindede digeri değişikte bir tip onunla takışıp duruyordu ama patronu çok tuhaf dengeyi saglamayınca ekmeğinden benim eşim oldu, hayırlısı olsun canım napalım Allah sağlık versin bulunur iş.Aaa niye bıraktı ki bayram üstü
Yeni işe başlamaz mı
Sağolasın
Kız bende anlamadım öyle birden okadar kalabalıktıki yani onca insan içine bide onları sokmuşlar çok sağol canım eve gelince kalkan tırnağmı kestim ama morarmış şişmiş biraz zonkluyorOnlar için alan yok mu öyle ortada sürüyorlar
Sorumsuz ebeveyn olunca
Çok geçmiş olsun
Aynen bizim evde Çarşamba pazarına dönüyor geri onlara toplatıyorumBugün sildim süpürdüm gelde gör Eylülu atcam çöpe
Sagol canım hoşgeldin neredeydin kaçak@bitter_im geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın
Hoşgeldin canım, rabbim bu güzel gecede dualarımı kabul etsinKadir gecemiz mübarek olsun dua eder dua beklerim
Çocuklar evde ya canım iş güç valla ne olsunSagol canım hoşgeldin neredeydin kaçak
Kız bismillah daha tatilin ilk günüÇocuklar evde ya canım iş güç valla ne olsun
1 aydır evde gibi bezmiş durumdasınYap yap bitmezYeni mutfaktan çıktım
Aman sürekli dibimdeler bende bir şey değişmiyor kiKız bismillah daha tatilin ilk günü![]()
1 aydır evde gibi bezmiş durumdasın

Bende çay demledim ama başım çok ağrıyorYeni mutfaktan çıktım
Hepsini evden atınca baş ağrın geçer aBende çay demledim ama başım çok ağrıyor