Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
79.845
Sağol canım
Aynen onun için geliyor gelinin de başvurusu 2ci aşamaya girmiş girince 2 ,3 haftaya filan belli oluyor sonuç dediler hayırlısı bakalım
Haklarında hayırlısı olsun inşAllah gözün aydın seninde şimdiden.
Anam temizlik yapiyorum yoruldum daha yemek yok
Halı kestirdim onlari aldim sildim yerlestridim,birtek camlar kaldi onlarida yarin
Oohh mis mis hamarat gacı :elifeylül:
İş bitiyor mu ki biticek
Bnmde cam silmem laxım ama hava çok rüzgarlı silersem hasta olurum
Bayram sonrası silicem Bnde hava güzel olunca

Dün odaları süpür sil yaptım Bnde
Bayramda bize gelen yok
Bnde bi annemlere bi kv giderim oldu bitti maşallah

Bende yarın yapacağım nasipse eşim işi bıraktı ama yarın bi patronuna gidecek gebzeye o sırada yapacağım bidahada evde o evdeyken yapamıyorum. Kolay gelsin hepimize :D

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
159.871

Bende yarın yapacağım nasipse eşim işi bıraktı ama yarın bi patronuna gidecek gebzeye o sırada yapacağım bidahada evde o evdeyken yapamıyorum. Kolay gelsin hepimize :D
Sagol canim❤️
Sanada kolaylıklar diliyorum cocuklarla

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
79.845
Dışarda cam kapıya sıkıştırdım elimi parmağım zonkluyor

Bizde avm gittik iftardan sonra avm içinde akülü motor araba gibi şeylere çocuklar biniyor bitanesi gel sen üstüme hızla ayağmın üstüne baş parmağın tırnağı kalkmış ayy öldüm beynimde hissettim anneside telefonla konuşuyor sinir beynime geçti vala bayram üstü

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
159.871
Bizde avm gittik iftardan sonra avm içinde akülü motor araba gibi şeylere çocuklar biniyor bitanesi gel sen üstüme hızla ayağmın üstüne baş parmağın tırnağı kalkmış ayy öldüm beynimde hissettim anneside telefonla konuşuyor sinir beynime geçti vala bayram üstü
Ayy Allahim ya geçmiş olsun canim sanada

_ÇikiLata

Daimi Üye
Tepki
26.554
Ayy valla yoruldum yeminle ama
Buzdolap ici üstü arkasi kaldi birde camlar kapilar,yapsan heryerde gene is var
Aynen ömür biter iş bitmez
Ben Ramazan'a bi kaç gün kala yapmıştım dolap iç dış buzdolabı fırın filan bişey bırakmadım temiz onlar üstten silerim,
Sadece duvarları silerim halıları siler perdeleri makineye atarım balkon filan yıkanır tabi böyle diyorum da bi başladı mı insan şurayı da yapim başlamışken şurayı da yapayım dersin uzar da uzar

_ÇikiLata

Daimi Üye
Tepki
26.554

Amin inşAllah sağol canım

_ÇikiLata

Daimi Üye
Tepki
26.554
Ayy geçmiş olsun canım ya

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
159.871
Aynen ömür biter iş bitmez
Ben Ramazan'a bi kaç gün kala yapmıştım dolap iç dış buzdolabı fırın filan bişey bırakmadım temiz onlar üstten silerim,
Sadece duvarları silerim halıları siler perdeleri makineye atarım balkon filan yıkanır tabi böyle diyorum da bi başladı mı insan şurayı da yapim başlamışken şurayı da yapayım dersin uzar da uzar
Bugün sildim süpürdüm gelde gör Eylülu atcam çöpe :hihi:

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
115.865

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
115.865
Onlar için alan yok mu öyle ortada sürüyorlar
Sorumsuz ebeveyn olunca
Çok geçmiş olsun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar