Elif_Eylul
Daimi Üye
- #101.201
Afferim sanaDışarda cam kapıya sıkıştırdım elimi parmağım zonkluyor
Afferim sanaDışarda cam kapıya sıkıştırdım elimi parmağım zonkluyor
İnşallah bişey olmazdaAfferim sana
Olmaz insaAllah sürdünmu biseyİnşallah bişey olmazda
Sürmedim valla ne süreyimOlmaz insaAllah sürdünmu bisey
Nebilim antibiyotikli krem vuruk kremi falanSürmedim valla ne süreyim
Geçmiş olsun canımDışarda cam kapıya sıkıştırdım elimi parmağım zonkluyor
Haklarında hayırlısı olsun inşAllah gözün aydın seninde şimdiden.Sağol canım
Aynen onun için geliyor gelinin de başvurusu 2ci aşamaya girmiş girince 2 ,3 haftaya filan belli oluyor sonuç dediler hayırlısı bakalım
Oohh mis mis hamarat gacıAnam temizlik yapiyorum yoruldum daha yemek yok
Halı kestirdim onlari aldim sildim yerlestridim,birtek camlar kaldi onlarida yarin
İş bitiyor mu ki biticek
Bnmde cam silmem laxım ama hava çok rüzgarlı silersem hasta olurum
Bayram sonrası silicem Bnde hava güzel olunca
Dün odaları süpür sil yaptım Bnde
Bayramda bize gelen yok
Bnde bi annemlere bi kv giderim oldu bitti maşallah
Sagol canimHaklarında hayırlısı olsun inşAllah gözün aydın seninde şimdiden.
Oohh mis mis hamarat gacı
Bende yarın yapacağım nasipse eşim işi bıraktı ama yarın bi patronuna gidecek gebzeye o sırada yapacağım bidahada evde o evdeyken yapamıyorum. Kolay gelsin hepimize
Dışarda cam kapıya sıkıştırdım elimi parmağım zonkluyor
Ayy Allahim ya geçmiş olsun canim sanadaBizde avm gittik iftardan sonra avm içinde akülü motor araba gibi şeylere çocuklar biniyor bitanesi gel sen üstüme hızla ayağmın üstüne baş parmağın tırnağı kalkmış ayy öldüm beynimde hissettim anneside telefonla konuşuyor sinir beynime geçti vala bayram üstü
Aynen ömür biter iş bitmezAyy valla yoruldum yeminle ama
Buzdolap ici üstü arkasi kaldi birde camlar kapilar,yapsan heryerde gene is var
Offf geçmiş olsun canımDışarda cam kapıya sıkıştırdım elimi parmağım zonkluyor
Amin inşAllah sağol canımHaklarında hayırlısı olsun inşAllah gözün aydın seninde şimdiden.
Bende yarın yapacağım nasipse eşim işi bıraktı ama yarın bi patronuna gidecek gebzeye o sırada yapacağım bidahada evde o evdeyken yapamıyorum. Kolay gelsin hepimize
Ayy geçmiş olsun canım yaBizde avm gittik iftardan sonra avm içinde akülü motor araba gibi şeylere çocuklar biniyor bitanesi gel sen üstüme hızla ayağmın üstüne baş parmağın tırnağı kalkmış ayy öldüm beynimde hissettim anneside telefonla konuşuyor sinir beynime geçti vala bayram üstü
Bugün sildim süpürdüm gelde gör Eylülu atcam çöpeAynen ömür biter iş bitmez
Ben Ramazan'a bi kaç gün kala yapmıştım dolap iç dış buzdolabı fırın filan bişey bırakmadım temiz onlar üstten silerim,
Sadece duvarları silerim halıları siler perdeleri makineye atarım balkon filan yıkanır tabi böyle diyorum da bi başladı mı insan şurayı da yapim başlamışken şurayı da yapayım dersin uzar da uzar
Hiç aklıma gelmedi ne bilim yarın süreyim artıkNebilim antibiyotikli krem vuruk kremi falan
Aaa niye bıraktı ki bayram üstüHaklarında hayırlısı olsun inşAllah gözün aydın seninde şimdiden.
SağolasınGeçmiş olsun canım
Onlar için alan yok mu öyle ortada sürüyorlarBizde avm gittik iftardan sonra avm içinde akülü motor araba gibi şeylere çocuklar biniyor bitanesi gel sen üstüme hızla ayağmın üstüne baş parmağın tırnağı kalkmış ayy öldüm beynimde hissettim anneside telefonla konuşuyor sinir beynime geçti vala bayram üstü
Ver eline bezi silsin çöpe atınca yine kirletir çöp kokusu siner eveBugün sildim süpürdüm gelde gör Eylülu atcam çöpe

Sağol canımOfff geçmiş olsun canım