Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Çok geçmiş olsun2 gündür deprem oluyor bizde kızlar yerden vuruyor resmen
Çok geçmiş olsun2 gündür deprem oluyor bizde kızlar yerden vuruyor resmen
Sağol canımÇok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım2 gündür deprem oluyor bizde kızlar yerden vuruyor resmen
Evet dayımlar geldi bu akşamda Napayım sonraki günler yatışGenemi misafir geliyor a

Amma insan aldin bu seneEvet dayımlar geldi bu akşamda Napayım sonraki günler yatış
Yuh kız o ne öyleBir kutu lavi çikolata aldim daha bugün kahveye arkadaş geldi eltisinle cocuklarla,kahvenin orda biraktim kutuyu git gel git gel sen bitirmisler Allah razi olsun 4tane birakmislar nasil sinir oldum
Kız senelerce çocuklardan alamadım kimseyi Napayım anca işteAmma insan aldin bu sene
Ayy valla nebilim saklama huyumda yok ama kutuda yukardaydi hee nasil yemislerswYuh kız o ne öyle
Yerler valla yukarı çıkmak için sandalyeye çıkıyor bizimkilerAyy valla nebilim saklama huyumda yok ama kutuda yukardaydi hee nasil yemislersw
Benimki yemez normalde 1tane yemis gerisini tugba yedi diyor 20yasinda kocaman kizYerler valla yukarı çıkmak için sandalyeye çıkıyor bizimkiler
Yuh ben kimsenin evinden bir şey almasınlar izinsiz yemesinler diyorum çocuklara özellikle yapan da koca kızmış çocuk olsa neyse dersinBenimki yemez normalde 1tane yemis gerisini tugba yedi diyor 20yasinda kocaman kiz
Iste diyemedim bisey gidince gördüm aYuh ben kimsenin evinden bir şey almasınlar izinsiz yemesinler diyorum çocuklara özellikle yapan da koca kızmış çocuk olsa neyse dersin

Ay en sinir olduğum durumlarIste diyemedim bisey gidince gördüm a

Gelde bana sor sinirden yüzüm yaniyor aAy en sinir olduğum durumlar

Sağol ablaGeçmiş olsun canım
Aaaa kendi eviymiş gibi rahat rahat izinsiz bir şekilde yemiş çocuk olsa birlikte şımarıp yemişler dersin de bu çok tuhaf olmuşBenimki yemez normalde 1tane yemis gerisini tugba yedi diyor 20yasinda kocaman kiz