Elif_Eylul
Daimi Üye
- #101.041
Eee çıkınca herseyi halletmeye çalıyorum napimmmDerin neydi bigünde çarşı pazar
Eee çıkınca herseyi halletmeye çalıyorum napimmmDerin neydi bigünde çarşı pazar
Kız çok ucuzzzz ay banada al, ben bayramda bursaya gelcemMavi kırmızı vardi ama şekilleri farkliydi
2li 100tl a6li yapcam ama gidince
Normal fincandan daha uzun ve büyük

50 tl 100tl ye neler var görsen ceyiz düzersinKız çok ucuzzzz ay banada al, ben bayramda bursaya gelcem
Oda doğru bide kalabalıktır oralar ayy ben daha hiç çarşı pazar gitmedim online hep, geçen bi outlete gittik ondada geç saatti çocuklar durmadıEee çıkınca herseyi halletmeye çalıyorum napimmm
Eee iştee burda öyle yok istanbulda vardı sosyeye pazarı kadıköyde salı günleri falan eşim oraya götürürdü pendik pazarına falan ama burda hiç pazar yok öyle50 tl 100tl ye neler var görsen ceyiz düzersin
Bazi şeyleri internetten alamıyorum bende kıza oluyorda oglana olmuyorOda doğru bide kalabalıktır oralar ayy ben daha hiç çarşı pazar gitmedim online hep, geçen bi outlete gittik ondada geç saatti çocuklar durmadı
Sen gel al burdan git aEee iştee burda öyle yok istanbulda vardı sosyeye pazarı kadıköyde salı günleri falan eşim oraya götürürdü pendik pazarına falan ama burda hiç pazar yok öyle

Bazi şeyleri internetten alamıyorum bende kıza oluyorda oglana olmuyor
Outlete gittim bir pok begenmedim ben
Sen gel al burdan git a
bayramda pazarmı olurmu kızOndan önce gel beeeebayramda pazarmı olurmu kız
İlla ki karşı geldiği birşey oluyordur canım hangi erkek herşeye tamam derHellöö
Sagol canım
senin aradığın üretilmemiş olabilir
tutmaz, ne gibi kız benim eşim herşeyi yapar zaten
benimde iadeler oldu hep ya hiç gözüktügü gibi deil
Sagol canım
Afiyet olsun kolay gelsin

Trafikten girebilirsen ne alaKız çok ucuzzzz ay banada al, ben bayramda bursaya gelcem

Niye kız feribotla düşündük, yada köprüdenTrafikten girebilirsen ne ala
Bi kere o hatayı yaptık biz zor girdik yarı yolda arabayı bırakıp metroya bin filan eziyetle geçti
Ordan Eskişehir’e gittik zar zor heryer kapalıydı
Heee olduOndan önce gel beeee
Ohh kalori yükleniyor afiyet olsun canomMilföyden yaptim hele
Cokzell görünüyor yaaa afiyet olsunMilföyden yaptim hele
Selâm kızlar
İçi zaten trafikliydiNiye kız feribotla düşündük, yada köprüden