Günaydın
Günaydın
GunaydinGünaydın

Ben tutuldum şahsen kız iyileşti oğlan ondan daha da fena hastalandı dünden beri ateş yattığı yerden kalkamıyorNeremiz tutuluk
Yani normal bu evde hasta varsa digerinede geçiyorBen tutuldum şahsen kız iyileşti oğlan ondan daha da fena hastalandı dünden beri ateş yattığı yerden kalkamıyor
Çok geçmiş olsun canımBen tutuldum şahsen kız iyileşti oğlan ondan daha da fena hastalandı dünden beri ateş yattığı yerden kalkamıyor
Geçmiş olsun canımBen tutuldum şahsen kız iyileşti oğlan ondan daha da fena hastalandı dünden beri ateş yattığı yerden kalkamıyor
Marabayın, zabagnan su içtim ohhemde yarım bardak
Unuttum kız, oglana çorba yedirirkende az önce bi kaşık yedim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aaa neden dicem ama benim kocamda yapıyor
eşim dio ee tamam karnın doydu Doğru demişUnuttum kız, oglana çorba yedirirkende az önce bi kaşık yedimeşim dio ee tamam karnın doydu

Doğru demiş
Allah yardım ediyor ne ediyim iki bebeyle 
domates çorbasıİftara ne yemek yapıyorsunuuz bağyanlar
Afiyet olsun hayırlı iftarlar canımdomates çorbası
Karnı yarık
Pirinç pilavı
Salata
Sağol canım size de afiyet olsun hayırlı iftarlarAfiyet olsun hayırlı iftarlar canım
Bende domates çorbası yaptımfırın tavuk, salata, komposto (pilav yapmadım eşim istemedi)
Valla dünden yemegim vardı nohut,az pilav vardı,oglan mantı istedi birsey yapmadim yenmiyorİftara ne yemek yapıyorsunuuz bağyanlar
Ohh maşallahValla dünden yemegim vardı nohut,az pilav vardı,oglan mantı istedi birsey yapmadim yenmiyor
Ooo ohhh masallah afiyet olsun canım Allah kabul etsinOhh maşallah
Bnde 5 patlıcan yapmıştım 2si kaldı yarına yemek var oleyyyyyy
Ben kızım davetlidim orman kebabı mısırlı pilav çorba ayran vardıİftara ne yemek yapıyorsunuuz bağyanlar