Elif_Eylul
Daimi Üye
- #100.181
Cumamı geldi nedenBende annem var cuma günü geldi
Cumamı geldi nedenBende annem var cuma günü geldi
![]()
![]()
Bir anam bulamıyor evde onu gelemiyor bana geliyor
Ne bileyim çocuklar ile vakit geçirecekmiş ee dün zaten kurs vardı bugün de toplantı daha bitmedi diye evden 12 çıktım zaman geçirsin mademCumamı geldi neden
Annemmi çocuklarla vakit gecircekmiş aNe bileyim çocuklar ile vakit geçirecekmiş ee dün zaten kurs vardı bugün de toplantı daha bitmedi diye evden 12 çıktım zaman geçirsin madem

He öyle diyor kuzum hepsi bahane işte gelmek için şimdi ramazan da gelecek ondan dolayıAnnemmi çocuklarla vakit gecircekmiş a
Tamam gelsinde cuma diyorsun aHe öyle diyor kuzum hepsi bahane işte gelmek için şimdi ramazan da gelecek ondan dolayı

Vereyim abla ben aSular kesik benim iş kaldı

Evet bendeydiTamam gelsinde cuma diyorsun a
Dün sendeydi ozaman sen kurstayken
Dedim zaten giderken de bi haftaiçi iftara hiç bir yere gidemeyiz kız zaten 6yı geçiyor evde oluyorTamam gelsinde cuma diyorsun a
Dün sendeydi ozaman sen kurstayken
Iftadami çağırdı aDedim zaten giderken de bi haftaiçi iftara hiç bir yere gidemeyiz kız zaten 6yı geçiyor evde oluyor

Çağırsa gidemem ki hayır demedi bir şeyIftadami çağırdı a
Eee sen katla deseydinya sen dememissin aGeçirsin zaman bıraktım çocukları dün kayınvalidem gelsin aşağı çay içelim anahtar yoksa da çeksin kapıyı sen gelince çıkar yukarı dedi.
Nerde giderken de kurutmadan çamaşırları katlama gelince katlarım dedim. Çocuklar yukarıda olunca çamaşırlar var onları katlıcam diyerek çay içtikten sonra çıkmış yukarı.
Bugün yine çamaşır vardı katlanacak zaten bitmiyor ki birde giderken bulaşıkları makineye koydum açtım ben gelene kadar bitmişti.
Geldim mutfak dağınık çamaşırlar aynı şekilde duruyor başladım bulaşıkları yerine yerleştirirken bu sefer de eee söyleseydin ben dizerdim. Demek mi lazım biliyorsun açarsın bakarsın ama yapacaksan.

Kız ne dicem zaten orada sepette duruyorEee sen katla deseydinya sen dememissin a
Annem zaten yapmazki hep diyorum size
Günaydın canımGünaydınnnn