Niye küstünnnnnnnn noldukiDelü biz kutlamıyoruz hemde 4 gündür diyorum 4 saat değil
Niye küstünnnnnnnn noldukiDelü biz kutlamıyoruz hemde 4 gündür diyorum 4 saat değil

İyi eglencelerNişan var oraya gidiyorum diceginiz birsey varmı a
güle oynaya gel 
Bi dahakine çağırırım sözüm olsunOooo afiyet olsun canım akeske benide çağarsaydın bak birtek oraya gelmedim a

Yoooo bayadir yapmadım diyorum inanmıyorsunuzOhh afiyet olsun
Tahmin ediyorum ağlayan pasta yapmıştın

Foto atmadın bizeBi dahakine çağırırım sözüm olsun
Yoooo bayadir yapmadım diyorum inanmıyorsunuz
Cheesecake yapacaktım kapmışlar onu bende irmikli toplar yaptım sade bir şekilde değil tabi bayağı uğraştım şık görünsünler diye![]()
Klasik çocuklar üstüneNiye küstünnnnnnnn nolduki
Öylesine attım emojiyi ya @Elif_Eylul havada kaptı zateeBen sigaramı içiyorum kız @Elif_Eylul ver onu
Aaa gecmis olsun canimBirden kızın kulağı ağrıdı Dr gittik kulak enfeksiyonu olmuş
Eline sağlıkBi dahakine çağırırım sözüm olsun
Yoooo bayadir yapmadım diyorum inanmıyorsunuz
Cheesecake yapacaktım kapmışlar onu bende irmikli toplar yaptım sade bir şekilde değil tabi bayağı uğraştım şık görünsünler diye![]()
afiyet olsunGeçen bende küstüydüm kocamaKlasik çocuklar üstüne
oluyor öyle şeylerEvet ya unuttum yoksa çekerdimFoto atmadın bize
Sağol canımEline sağlıkafiyet olsun
Geçmiş olsun kuzucuğaBirden kızın kulağı ağrıdı Dr gittik kulak enfeksiyonu olmuş
Bende yeni geldim kızıma gitmiştikNişan var oraya gidiyorum diceginiz birsey varmı a
Ayy bende yeni geldim,bir kalabaliktı oturulcak yer kalmadi milleteBende yeni geldim kızıma gitmiştik
Kız sen küsüyon mu kocamda kocam dersin kıyamazsın sennGeçen bende küstüydüm kocamaoluyor öyle şeyler

Aaa gecmis olsun canim
Sağolun kızlarGeçmiş olsun kuzucuğa