Bende bakmadım birbirinin kopyası diziler zaten doğru düzgün izlenecek şey de yok televizyon daAyy kıyamam a
Bende bakmadım birbirinin kopyası diziler zaten doğru düzgün izlenecek şey de yok televizyon daAyy kıyamam a
Yok yok ben anlayamıyorum yani bebegin anneyede ihtiyacı var bakıcı nereye kadar? Ama bilmiyorum dogurmak icin doguruyorlar zaten ben çokta ilgili anne olduklarını sanmıyorum. Herşeyleri yapmacıkValla maşallah onlara ne kadar yardımcıları da olsa yok ya valla insanın kafası rahat olmalı ben rahat olamam ki 7 ya da 6 çocuk ne ya valla ben 3te sıyırdım
Uzak şehirle aynı gün özet arası baktım ama cokta anlamadım yani günü deişse boşlukta izlenebilirBende bakmadım birbirinin kopyası diziler zaten doğru düzgün izlenecek şey de yok televizyon da

Oturuyorum okul saatini bekliyorum sen napıyorsunMarabayın napıyosunuzzz
Iyiyim sen napiyosun canımMarabayın napıyosunuzzz
Yok ya etkileşim için de çocuk doğurmazsın dicem ama tam da onun için yazık valla ben önce kendime yapmazdım bunu insanın ruh hali daha önemliYok yok ben anlayamıyorum yani bebegin anneyede ihtiyacı var bakıcı nereye kadar? Ama bilmiyorum dogurmak icin doguruyorlar zaten ben çokta ilgili anne olduklarını sanmıyorum. Herşeyleri yapmacık
Ben bakmadım x birde insta da gördümUzak şehirle aynı gün özet arası baktım ama cokta anlamadım yani günü deişse boşlukta izlenebilir
Ev işleri bitmedi ama oturdum kahve içtimMarabayın napıyosunuzzz
Ben gezmeler deyimMarabayın napıyosunuzzz
Ben hâlaa gezmedeyim aBen gezmeler deyim

Eve gitme dahaBen hâlaa gezmedeyim a
Bende öğlen sonu için geldik yemeğe kaldıkBen hâlaa gezmedeyim a
Bende gimiyeyim eve sonuçta annemdeyimEve gitme daha
Aaa süper kal annene de değişiklik olurBende gimiyeyim eve sonuçta annemdeyim
Yok giderim kızım evdeAaa süper kal annene de değişiklik olur
Onuda götürseydin yanında ablaYok giderim kızım evde
Gelmedi onunda misafir vardıOnuda götürseydin yanında abla

Yatsaydın veya aheyyh şimdi yarın yine gitcen dışarıGeldim eve yemegimide yedim orda a
Evdekinkere yemek koydum sadece a