Kolay gelsin cağnımHemmenn
Öff bitmek bilmiyor bu sefer de yaa alt dolaplar da bitti üste gecicem
Kolay gelsin cağnımHemmenn
Öff bitmek bilmiyor bu sefer de yaa alt dolaplar da bitti üste gecicem
Maşallah canım ellerine saglık güle güle kirletBnde buzdolabını çektim diğerleri çekilmiyorçok rahat oluyor böyle
Bizimde bu ara yağmurlu hep
Benim dayım 45 yaşında baba olduValla üçü yetiyor geçiyor bile hiç gerek yok ben doğuran olursa severim artık yaş 40 olacak

Ben konuşmuyorum artık elimde işim varBi susun beeeehhh amma çene çalmışsınız
Sağol canım gelin yetişti bana Allah razı olsun camları halıları sildi bende öbür işleri yaptım iki kişi olunca çabuk bitiyorKolay gelsin cağnım
Annem bizim son numarayı 41-42 gibi bi yaş idi galiba doğurduBenim dayım 45 yaşında baba oldu
Ablam 40 yaşında kızını dogurdu deme öyle
Hee çeyiz mi düzüyon siparişmiBen konuşmuyorum artık elimde işim var
Güle güle kirlen derler aSağol canım gelin yetişti bana Allah razı olsun camları halıları sildi bende öbür işleri yaptım iki kişi olunca çabuk bitiyor
Yardıma gelicem gelme yardım için oturmaya geleceksen gel dedim illa gelicem yardıma dedi iyi ki de geldi çoğu bitti

Hâlaa çeyize yapiyorum yani begendim bir örnekte ona başladimHee çeyiz mi düzüyon siparişmi

iki tane doğuran üçüncüyü de yapar hadi sende doğur o zaman3 doğuran ikizde doğurur beya

iki tane doğuran üçüncüyü de yapar hadi sende doğur o zaman

Bnmki bebe dahaiki tane doğuran üçüncüyü de yapar hadi sende doğur o zaman
Bebeeeee hangi bebe aBnmki bebe daha

Sağol canım kirlendi bileMaşallah canım ellerine saglık güle güle kirlet
Ohh maşallah ne güzelSağol canım gelin yetişti bana Allah razı olsun camları halıları sildi bende öbür işleri yaptım iki kişi olunca çabuk bitiyor
Yardıma gelicem gelme yardım için oturmaya geleceksen gel dedim illa gelicem yardıma dedi iyi ki de geldi çoğu bitti