Elif_Eylul
Daimi Üye
- #99.901
DOğru ertesi sabah oldu aGünaydın

DOğru ertesi sabah oldu aGünaydın

iş güç napamDOğru ertesi sabah oldu a

Benimkiler de çok kirli değil yine de sileyim dedimDolap içlerine girmedim ama
Bulaşık makinesi yerleştirirken sürekli silerim rafları düzenlerim temizler allahtan
Evet ya iyi oldu
Bi Camları sileydim
4 yıllık evliym tek çocuğum var oda işte 8 aylık diyelim ist da doğup büyüdüm aslen malatyalıyım sonra malatyaya gelin geldim 25 yaşındayımTek çocukmu kendinden bahseder misin birazkaç yıllık evlisin felan gibi gibi
Oyy sende küçüksün daha4 yıllık evliym tek çocuğum var oda işte 8 aylık diyelim ist da doğup büyüdüm aslen malatyalıyım sonra malatyaya gelin geldim 25 yaşındayım
Banada gelsene sen temizlik yaparken ben sana ağlayan pasta yaparım aBenimkiler de çok kirli değil yine de sileyim dedim
Buzdolabı ve fırını yaptım yıkadım herşeyi
Dinleneyim biraz kalkıp dolaplara girişicem
Camları bende oda oda temizlerken camları da öyle silerim bizim burda neredeyse her gün yağmur yağıyor

Bnde buzdolabını çektim diğerleri çekilmiyorBenimkiler de çok kirli değil yine de sileyim dedim
Buzdolabı ve fırını yaptım yıkadım herşeyi
Dinleneyim biraz kalkıp dolaplara girişicem
Camları bende oda oda temizlerken camları da öyle silerim bizim burda neredeyse her gün yağmur yağıyor
çok rahat oluyor böyle
Maşallah size hamarat hatunlar aBnde buzdolabını çektim diğerleri çekilmiyorçok rahat oluyor böyle
Bizimde bu ara yağmurlu hep

İstanbuldan Malatya’ya zor oldu mu?4 yıllık evliym tek çocuğum var oda işte 8 aylık diyelim ist da doğup büyüdüm aslen malatyalıyım sonra malatyaya gelin geldim 25 yaşındayım
EvetOyy sende küçüksün daha
Zaten gelip gidiyordum bildiğim şehirdi bir de severek evlendik eşim sağolsun arkadaşım oldu istanbul bağclarİstanbuldan Malatya’ya zor oldu mu?
İstanbul’un neresindendi?
Aaa neresindeydin bağcılarınZaten gelip gidiyordum bildiğim şehirdi bir de severek evlendik eşim sağolsun arkadaşım oldu istanbul bağclar
Bağcılar kirazlıAaa neresindeydin bağcıların
Süper o zmn
HemmennBanada gelsene sen temizlik yaparken ben sana ağlayan pasta yaparım a
Öff bitmek bilmiyor bu sefer de yaa alt dolaplar da bitti üste gecicemBnde buzdolabını çektim diğerleri çekilmiyorçok rahat oluyor böyle
Bizimde bu ara yağmurlu hep
Otur azcukkk kayfe yapayim aHemmenn
Öff bitmek bilmiyor bu sefer de yaa alt dolaplar da bitti üste gecicem

Biter mi ya nankör işHemmenn
Öff bitmek bilmiyor bu sefer de yaa alt dolaplar da bitti üste gecicem
Kedi gibi dime nankör aBiter mi ya nankör iş

Bekliyorum sabahtan beri yapmadın gidiyorumOtur azcukkk kayfe yapayim a

Aynen yaaaBiter mi ya nankör iş