Kocammi açok güldüm o eline telefonu alır soba karşısına gecer youtube biseyler acar
Kocammi açok güldüm o eline telefonu alır soba karşısına gecer youtube biseyler acar
Becerikli koca maşallah nazar etmeyelimKocammi açok güldüm o eline telefonu alır soba karşısına gecer youtube biseyler acar
Rabbim evlatlarına bağışlasın inşAllah canımGünaydın, hollandadaki abim böbrek nakil ameliyatına alındı dün dönor bulunmuş acil alındı. Dua edin insallah 2 kücük cocugu var Allah onlara bağışlasın
Amin inşallah, yani gurbetlik çok zor yanında olamamak.. bugün öyle tuhafki umrecilerde dönüyorRabbim evlatlarına bağışlasın inşAllah canım
Zordur tabiki,ama sağlık olsun diceksin canım,Rabbim herkese cansağlığı versinAmin inşallah, yani gurbetlik çok zor yanında olamamak.. bugün öyle tuhafki umrecilerde dönüyor
Rabbim sağlıkla ailesine bağışlasın inşaallahGünaydın, hollandadaki abim böbrek nakil ameliyatına alındı dün dönor bulunmuş acil alındı. Dua edin insallah 2 kücük cocugu var Allah onlara bağışlasın
Tabi canım kolay mı Rabbim sana da ferahlık versin inşaallahAmin inşallah, yani gurbetlik çok zor yanında olamamak.. bugün öyle tuhafki umrecilerde dönüyor
Evde valla nerde olcaz, anca namaz kıldım simdi pizza attım fırına 2.ci tepsiyiNerdesiniz hatun kişiler
Rabbim şifa versin evlatlarına bağışlasınGünaydın, hollandadaki abim böbrek nakil ameliyatına alındı dün dönor bulunmuş acil alındı. Dua edin insallah 2 kücük cocugu var Allah onlara bağışlasın
Afiyet olsun@Bitterçikilata Allah razı olsun sen makinada içli köfte tarifi vermiştin onu denedim harika tuttu hiç yorulmadan içli köfte yapıyorum az önce yaptım koydum dolaba yarın icin