Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Erkenci kuşGünaydın
Erkenci kuşGünaydın
Oo menü dolgun eline saglık ablacımKızlar yarın yemekli misafirim
var menü patlıcan kebabı tavuklu pilav çorba havuçlu meze ve börek yapacağım nasıl
Allah rahmet eylesin kalp krizi diyorlarFatih Ürek ölmüş
Nezamandır zaten yoğun bakımdaAllah rahmet eylesin kalp krizi diyorlar
Banu Alkanda uyanmış sMarabayın

Günaydın
Günaydınnnn
GunaydinMarabayın
Banu Alkanda uyanmış s
ulen anca geliyorum buraya sabah 8 de kalktım makinada çamaşır vardı onları astım makinaya nevresimleri attim temizlik yapcam daha anca oturdum çayımı içicem , gece uyumadık kız çok huzursuz Oooo hamarat gelin,kv çok şanslı desene aulen anca geliyorum buraya sabah 8 de kalktım makinada çamaşır vardı onları astım makinaya nevresimleri attim temizlik yapcam daha anca oturdum çayımı içicem , gece uyumadık kız çok huzursuz

Kaynanam ne alaka yavOooo hamarat gelin,kv çok şanslı desene a
Kolay gelsin canim sana ozaman
o benim şirettimden sence hamaratlıgımı umursarmı 
Kendine şirret dedi ben şok aKaynanam ne alaka yavo benim şirettimden sence hamaratlıgımı umursarmı

E tabi insan her gün de erken uyursa böyle erken uyanırErkenci kuş
Maşallah koz bende valla önce işlerimi yapıyorum daha sonra bakıyorum burayaulen anca geliyorum buraya sabah 8 de kalktım makinada çamaşır vardı onları astım makinaya nevresimleri attim temizlik yapcam daha anca oturdum çayımı içicem , gece uyumadık kız çok huzursuz
Hee bacıkonda sanıyor o saatte uyanıyoruz 8 aylık sinirli bir beybiyle sence uyuyabilir miyizMaşallah koz bende valla önce işlerimi yapıyorum daha sonra bakıyorum buraya

Bende bebe yokta noluyor hıhHee bacıkonda sanıyor o saatte uyanıyoruz 8 aylık sinirli bir beybiyle sence uyuyabilir miyiz
Kendini biliyorKendine şirret dedi ben şok a

Biz hiç iş yapmıyoruzMaşallah koz bende valla önce işlerimi yapıyorum daha sonra bakıyorum buraya

Hazır gitmişken Bnm eve de yol üstü uğra çay kahve yemek sınırsızulen anca geliyorum buraya sabah 8 de kalktım makinada çamaşır vardı onları astım makinaya nevresimleri attim temizlik yapcam daha anca oturdum çayımı içicem , gece uyumadık kız çok huzursuz