Elif_Eylul
Daimi Üye
- #99.521
Yaa dereotlari gidiyormus dolabta dedim yapayim pogca,hadi yanina kek aÜzümlü kek deme yavv
Afiyet olsun gün menüsü olmuş kendine dimi

Yaa dereotlari gidiyormus dolabta dedim yapayim pogca,hadi yanina kek aÜzümlü kek deme yavv

Buzluğa ataydın poğaça yerineYaa dereotlari gidiyormus dolabta dedim yapayim pogca,hadi yanina kek a

Aman ya ben çok yapmiyorum pogca falan yiyek dedim aBuzluğa ataydın poğaça yerine
zaten ramazan geliyorKeçi boynuzu yapıyon poğaçaya sıra gelmiyorAman ya ben çok yapmiyorum pogca falan yiyek dedim azaten ramazan geliyor
Keçi bacagi o kız aKeçi boynuzu yapıyon poğaçaya sıra gelmiyor
Dereotluda en sevdiğim poğaça heee

Bacak boynuz ne fark ederKeçi bacagi o kız a

Ona söylemiyoruz herhaldeeeEşşeğin aklına zorla sok karpuz kabuğuna aferin sanaha
Ulen yemek yedigi yerler işteyken bakıcaz işte neler var neler yok ortam nasılKarımı ısmarlıcak yemekmi a

Eline saglık afiyet olsunAman ya ben çok yapmiyorum pogca falan yiyek dedim azaten ramazan geliyor
Bende üzümlü kek müzikli story attımÜzümlü kek deme yavv
Boynuz ayrı bacakkkkk ayrı aBacak boynuz ne fark eder

Sen varken gidermi diger güzelim yerlereUlen yemek yedigi yerler işteyken bakıcaz işte neler var neler yok ortam nasıl
Gunaydin canimGünaydııınnnn

Hayırlara çıksınGunaydin canim
Akşam seni gördüm rüyamda,karamuk bir kızın vardı siyah küt saçlı geldi kucagıma oturdu sevdim onu
Yaa nedenBen artık geceleri uyuyamıyorum yaa nedense