Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Gızzz senin araba minibüs mügeçmiş olsun canımm
bizim buralar hep dar kiha

Geçer geçer merak etme
Gızzz senin araba minibüs mügeçmiş olsun canımm
bizim buralar hep dar kiha

Ne dedik kız aaa silkelemek manası

Ayy sana bişey söyliyim en kötü araba kullanan il 1. Adana 2. Kocaeli izmitmiş veee geçenlerde istanbula gittigimizde yeminle o trafigin gözünü seveyim insanlar okadar düzene disipline alışkın tabi 1-2 cıkıntı olmuyor degil ama anacım burda görsen istanbul trafigi neki. Malların sağ sol geçme çabasından hiç bişey ilerlemiyor eve gelene kadar 3-4 saat geçiyor yani evimden merkez 20 dakika yok yaniGızzz senin araba minibüs mü
Geçer geçer merak etme
Hadi ya doğru düzeni bozan magandalar dışında kimse kimseyi engellemiyorAyy sana bişey söyliyim en kötü araba kullanan il 1. Adana 2. Kocaeli izmitmiş veee geçenlerde istanbula gittigimizde yeminle o trafigin gözünü seveyim insanlar okadar düzene disipline alışkın tabi 1-2 cıkıntı olmuyor degil ama anacım burda görsen istanbul trafigi neki. Malların sağ sol geçme çabasından hiç bişey ilerlemiyor eve gelene kadar 3-4 saat geçiyor yani evimden merkez 20 dakika yok yani
Heyy masallah uyusunda büyüsün ninni tıpış tıpış yürüsün ninniTünaydınlar
ben hiç hayatımda kullanmadım ki aGızzz senin araba minibüs mü
Geçer geçer merak etme
haHoca tut sen en iyisi kocayla öğrenilmezben hiç hayatımda kullanmadım ki aha
sonra pratikle alışırsınKullanırsın kız bismillah de otur başınaben hiç hayatımda kullanmadım ki aha
Çocuklar kücükse hele o trafik mahvediyorHadi ya doğru düzeni bozan magandalar dışında kimse kimseyi engellemiyor
Trafik yoruyor o ayrı
Kıymalı patates yaptımAkşama ne yiyceniz?

Ooo eline sağlık çok şükür evdeki eşyaların yüzü gülmüştürTemizlim yaptım biraz cam falan sildim,yollukları yıkadım aşaya kadar sildim
eve girdide bizi gördü diye 
Eşimin yanına geldik, mesaiye o ısmalıcak bakalım nerde ne karılar varmıs göreyimAkşama ne yiyceniz?

Eşşeğin aklına zorla sok karpuz kabuğuna aferin sanaEşimin yanına geldik, mesaiye o ısmalıcak bakalım nerde ne karılar varmıs göreyim

haÜzümlü kek deme yavvKıymalı patates yaptım
Bulgur pilavı yapcam
Dereotlu poğca,üzümlü kek yaptım a
Karımı ısmarlıcak yemekmi aEşimin yanına geldik, mesaiye o ısmalıcak bakalım nerde ne karılar varmıs göreyim