aynen saçmalık her sahnesi boş beleş kıskanç şahin sonra da git diyen sadakat zerrine ne demeli doğurduğum çocuğu elimden alacaklar söyle herkese ay bunların hepsi her şeyi sakladıkları için bela eksik olmuyoryattanaa kadar sövdüm
aynen saçmalık her sahnesi boş beleş kıskanç şahin sonra da git diyen sadakat zerrine ne demeli doğurduğum çocuğu elimden alacaklar söyle herkese ay bunların hepsi her şeyi sakladıkları için bela eksik olmuyoryattanaa kadar sövdüm
Sene olmuş kaçaynen saçmalık her sahnesi boş beleş kıskanç şahin sonra da git diyen sadakat zerrine ne demeli doğurduğum çocuğu elimden alacaklar söyle herkese ay bunların hepsi her şeyi sakladıkları için bela eksik olmuyor
Saklamak zorundalar çünkü dizi aaynen saçmalık her sahnesi boş beleş kıskanç şahin sonra da git diyen sadakat zerrine ne demeli doğurduğum çocuğu elimden alacaklar söyle herkese ay bunların hepsi her şeyi sakladıkları için bela eksik olmuyor

Bence hâlaaa vardır böyle şeyler biz gormüyoruzSene olmuş kaç
Töre dizileri hep aynı senaryo
Vardır illa ki ama gençlere daha da kötü örnekBence hâlaaa vardır böyle şeyler biz gormüyoruz
Zeytinyağ kilosu kaç teleBence hâlaaa vardır böyle şeyler biz gormüyoruz
Zerrine sorma zaten çocuk yaşıyor mahkemeye başvurup hatta daha kolay boşanır demirden. Çocuk demirin değilki babalık testiyle rahatça alabilir kaya bebeğini. Amaan bizi saf bellediler iyice yani o zenginligin içindedeaynen saçmalık her sahnesi boş beleş kıskanç şahin sonra da git diyen sadakat zerrine ne demeli doğurduğum çocuğu elimden alacaklar söyle herkese ay bunların hepsi her şeyi sakladıkları için bela eksik olmuyor
Zaten bütün dizi ve programlar kötü örnekVardır illa ki ama gençlere daha da kötü örnek

350den 400 cikmisZeytinyağ kilosu kaç tele
HaZaten bütün dizi ve programlar kötü örnek
Bende izleyenler arasinda a

Fırına karnabahar attım,biber dolmasi yaptım çocuklara makarnaNe yemek yapıyonuzz
Sebzeli mücver gibi bişi yaptım fırına attımNe yemek yapıyonuzz
Oo hamarat siteye ekleesene kız böyle tarifleriSebzeli mücver gibi bişi yaptım fırına attım
Yuvalama çorbası yaptım
İçini tarım krediden almıştım
Böber dolmasına bayılırımFırına karnabahar attım,biber dolmasi yaptım çocuklara makarna
Kolonya getirin aBöber dolmasına bayılırım

Valla hiç aklıma gelmiyorOo hamarat siteye ekleesene kız böyle tarifleri