Ay valla canım sıkılıyor kaynanam da yok iyice çatladımSon bir hafta dayan a
Ay valla canım sıkılıyor kaynanam da yok iyice çatladımSon bir hafta dayan a
Kız perişan oldum ne yemekleri bitiyor ne uyku uyuyorlar hep şaştı saatler valla kendim de onlara uydum öyle gidiyor kursta yok ayın 7 sinde açılacak yani iki hafta da evdeyim mecburSon bir hafta dayan a
Anama bırak benimkinide bırakalım kahveye gidelim aKız perişan oldum ne yemekleri bitiyor ne uyku uyuyorlar hep şaştı saatler valla kendim de onlara uydum öyle gidiyor kursta yok ayın 7 sinde açılacak yani iki hafta da evdeyim mecbur![]()

Hah tam da olacak iş geçen hafta bıraktım akşam 9 da döndük sözde kocam geç gelecekti erken geldi yemek yeriz dedi annem aman iyi olduAnama bırak benimkinide bırakalım kahveye gidelim a

Gene bırakıp kaçıyorsun sen bende 1taneyi atıp kimseye kaçamiyorumHah tam da olacak iş geçen hafta bıraktım akşam 9 da döndük sözde kocam geç gelecekti erken geldi yemek yeriz dedi annem aman iyi oldu
İşte baktın Ahmet evde bırakcan ne yapayım bende insanım valla benim de kafamın dinlenmesi lazım arada kurs iyi oldu uzattık seneye kadarGene bırakıp kaçıyorsun sen bende 1taneyi atıp kimseye kaçamiyorum
Bakmazlarki 10kere ararlarİşte baktın Ahmet evde bırakcan ne yapayım bende insanım valla benim de kafamın dinlenmesi lazım arada kurs iyi oldu uzattık seneye kadar

El mahkumDayanıyoz yaaa napalım a
Allah kolaylık versin cağnımBizde birbirimizi yeme modundayız. Kocam raporluydu pazartesi başlayacak inşallah tam birini başımdan postaladım diye sevinirken hasta oluyorlar sonra hop anlamadan tatil geliyor![]()
![]()
![]()
Sağol canım benimAllah kolaylık versin cağnım
Hee uyudum sen aUyudunuz mu gızlarrr

3. Rüyamı görüyorumHee uyudum sen a
Günaydınlarrr efenimGunaydin
Günaydınlarrr efenim
nasıl oldunuz bakiyimDaha iyiyim ilaca devamnasıl oldunuz bakiyim
Gunaydin canim
Sen nasıl oldun ?nasıl oldunuz bakiyim
Gunaydin canim
Hee iyiyim bende çok şükürSen nasıl oldun ?