Ayy kız yazık ollmuş şu temizlik mendillerinden yokmu onlar kırık camda falan hemen sil at benim oglan habire bişey kırıyor mutfakta onlar işime yaariyor bayağ2 kase sütlaç hoop balkona düşür heryer sütlaç 1 saat onu temizliyorum
Bnde onlarla kabasını sildim zatenAyy kız yazık ollmuş şu temizlik mendillerinden yokmu onlar kırık camda falan hemen sil at benim oglan habire bişey kırıyor mutfakta onlar işime yaariyor bayağ
Sütlacın kokusumu aBnde onlarla kabasını sildim zaten
Sonra da normal bezle sildim onu da çöpe attım
İyi ki balkona döküldü eve olsa kokusuda kalırdı

Ya sütlü şeyler bana çok ağır kokulu geliyor kuruyunca filanSütlacın kokusumu a
Hayy senin ben aYa sütlü şeyler bana çok ağır kokulu geliyor
Üstü tarçın doluydu lekeside nasıl çıkacaydı

Balkonda halı varmıydıBnde onlarla kabasını sildim zaten
Sonra da normal bezle sildim onu da çöpe attım
İyi ki balkona döküldü eve olsa kokusuda kalırdı
Hoşgeldin şekerim nasılsın iyileştinmiGünaydınsağolun kızlar
Bugün daha iyiyim akşam erkenden yattım sen nasılsın canınHoşgeldin şekerim nasılsın iyileştinmi
Vardı ama halısız bölüme geldiBalkonda halı varmıydı
O birseymi aksam balsemik sirke vardi salak adam bir düşür heryer duvarlar dahil simsiyah sirkeVardı ama halısız bölüme geldi
Duvara oğlanın bisikletinin üstüne
Ayyy ayyy zeytinyağda dökülmüştü seninO birseymi aksam balsemik sirke vardi salak adam bir düşür heryer duvarlar dahil simsiyah sirke
Benimki küfür ede ede bir hâl oldu hem kendi yaptiAyyy ayyy zeytinyağda dökülmüştü senin
Sirkeyle gece gece ne yapıyor da döküyor
Ya Bnmde başım dönüyordu hopp fırla işte sağlık olsun dicemde uğraşan biz yine
Derdi ne küfür edincede ne oluyorsaBenimki küfür ede ede bir hâl oldu hem kendi yapti
Sever ana avratDerdi ne küfür edincede ne oluyorsa
Hamdolsun biz iyiyiz şükürBugün daha iyiyim akşam erkenden yattım sen nasılsın canın
Ayyy uğraş dur kız görümcene saydırsaydın Allahın cezası onun yüzünden olmuşturVardı ama halısız bölüme geldi
Duvara oğlanın bisikletinin üstüne

Püü kim kocanmı düşürdüO birseymi aksam balsemik sirke vardi salak adam bir düşür heryer duvarlar dahil simsiyah sirke
Evet kocaaamHamdolsun biz iyiyiz şükür
Ayyy uğraş dur kız görümcene saydırsaydın Allahın cezası onun yüzünden olmuştur
Püü kim kocanmı düşürdü