Aa büyükmü akvaryumYemek yedikten sonra akvaryumun minik çatlak vardı camında sen yayıl su sızdır odanın her yeri su olmuş. Allahtan koz fark etti de yoksa balıklar ölecek su azalıp bitse
Aa büyükmü akvaryumYemek yedikten sonra akvaryumun minik çatlak vardı camında sen yayıl su sızdır odanın her yeri su olmuş. Allahtan koz fark etti de yoksa balıklar ölecek su azalıp bitse
Fesat kıskanç kadın aGeçen doguran üst kattaki kız bugün bungalova gitmişler şokum şoklandıseda2

50cm falan vardı yandan suyu boşaltınca çat diye gittiAa büyükmü akvaryum
MaşallahGeçen doguran üst kattaki kız bugün bungalova gitmişler şokum şoklandıseda2

Çoook çok ayrıldım ortamdanFesat kıskanç kadın a
olamadık şöyle 
Millet becerikli, doğrur hemen tatil yapıyorGeçen doguran üst kattaki kız bugün bungalova gitmişler şokum şoklandıseda2

haMillet becerikli, doğrur hemen tatil yapıyor
Demek normal fırtlattı
Doğumu bungolavda yapsaydı daha isabetli olurmuşha
vallaha becerikliymiş cağnım maşallahEvet arada kanıyordu ben çok kaşıyorum sanıyordumEgzama zaten başlı başınca bir hastalik,gece kafam kanadı
Stresten dedi doktor yaa bilemedim kahveyi bırakamamEgzama çok fena ya Bnmde kulak ve kafamda var
Kızda da var ne çok çektik
Yediğine içtiğine dikkat et
Baharat, kahve çok etkiliyor
Menenjit mi yaptırdın?
ilaç verdi sürcem Öyle dedii sağol canımGeçmiş olsun canım stresten hepsi
Nereye gitcenizEsim evde kar yağıyor kara gitcez oglanı götürcez![]()
Evin yukarısı dağlar var o tarafaNereye gitceniz
Bizde bahçeye indik çıktık
İyi eğlencelerEvin yukarısı dağlar var o tarafa
Yaaa şimdi nasıldınAteşler icinde yandım valla saatlerce 3saat dondum yatak icinde,etlerim kemiklerim agriyor
Ayy başımın üstünde bir baş daha var aYaaa şimdi nasıldın