Elif_Eylul
Daimi Üye
- #99.081
Oyy oyy anneme hee iyiymis aYok kız ne uyanması anneme çocukları bıraktık kursa geldim şimdi de kızı bekliyorum. Cumartesi o kadar uyumuyorum

Oyy oyy anneme hee iyiymis aYok kız ne uyanması anneme çocukları bıraktık kursa geldim şimdi de kızı bekliyorum. Cumartesi o kadar uyumuyorum

Oyy oyy anneme hee iyiymis a
sende bırakEvet evet bi yerini sakatlama riski varYaani yaşı banada uygun gelmedi daha scooter anca sürmeye başladı
Aman benimki kalmazsende bırak
Ne oldu hastamısınizHellooo bugün hastanedeydik hem bana hem egeyee
Geçmiş olsun canımHellooo bugün hastanedeydik hem bana hem egeyee
Ayy Allah korusunEvet evet bi yerini sakatlama riski var
Geç olsun önemli değil
Hayırdır inşallah nolduHellooo bugün hastanedeydik hem bana hem egeyee
Oglana aşı yaptırmış canım ben öyle biliyorumHayırdır inşallah noldu

Kıyamam evet col soguk havaBugün hava çok soğuktu ya ben çok üşüyorum şimdi girdim battaniye altına

Aşıyı sağlık ocağında yaptırılmıyor mu?Oglana aşı yaptırmış canım ben öyle biliyorum
Evet burda da azcık yağmışKarlı bur günde günaydınnnnn dın dın dın
Ne oldu hastamısıniz
Geçmiş olsun canım
Hayırdır inşallah noldu
Sağolunn kızlar egenin özel aşısı ve kontrolü vardı. Benim de saç dökülmesi ve dirseğimde bişeyler çıktı onun için gitti egzama dedi ilaç verdiiAşıyı sağlık ocağında yaptırılmıyor mu?
Hastalık olmasında aşı olsun
Geçmiş olsun canım kol dirsegimde benimde çıkıyor ama mevsimsel geçişlerde oluyorSağolunn kızlar egenin özel aşısı ve kontrolü vardı. Benim de saç dökülmesi ve dirseğimde bişeyler çıktı onun için gitti egzama dedi ilaç verdii
Egzama zaten başlı başınca bir hastalik,gece kafam kanadıSağolunn kızlar egenin özel aşısı ve kontrolü vardı. Benim de saç dökülmesi ve dirseğimde bişeyler çıktı onun için gitti egzama dedi ilaç verdii