Elif_Eylul
Daimi Üye
- #99.061
Ozamandan vardı heee yuhhhh ben daha yeni öğrendim varmış böyle biseyHee benim cocukken vardı ablam getirmişti
Ozamandan vardı heee yuhhhh ben daha yeni öğrendim varmış böyle biseyHee benim cocukken vardı ablam getirmişti
Hoşbuldum. İyiyim canım benim sen nasılsın@Astroloji EL Kitabı hosgeldin canım nasılsın

Çok şükür iyiyim canim bendeHoşbuldum. İyiyim canım benim sen nasılsın
İyi çok şükür. Ağrısı sızısı yok. Hareket ediyor maaşallahÇok şükür iyiyim canim bendeannen nasıl oldu
Iyi hadi bununla geçmiş olsun canimİyi çok şükür. Ağrısı sızısı yok. Hareket ediyor maaşallah![]()
Amin. Ayak değil çok şükür ya. Ona seviniyoruz zatenIyi hadi bununla geçmiş olsun canim
Teşekkür ederim. 

Yok canımŞu paten ayakkabılar varya senin kızda varmı onlar yani kaç yaşa uygun olur onlar
Decathlonun patenler güzelAyy benim kizda istiyor para biriktirip alcak
Bizimki paten istemiyor patanli ayakkabı istiyor aDecathlonun patenler güzel
Almışken kask unutma he

Paten daha güzel beBizimki paten istemiyor patanli ayakkabı istiyor a
Gecen sene sürmeye çalıştı ama yok sürekli ben olmam lazım yanindaPaten daha güzel be
Ondanda vardı sanki
Evet onun tekniğini öğrenip ilerlemesi lazımGecen sene sürmeye çalıştı ama yok sürekli ben olmam lazım yaninda
Geçmiş olsun umarım yakın zamanda daha iyi olurİyi çok şükür. Ağrısı sızısı yok. Hareket ediyor maaşallah![]()
Hadicanım yeni uyandım deme sakın aTünaydın

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinGeçmiş olsun umarım yakın zamanda daha iyi olur
Bişe söylicem ama burdan değilGezmedigin delik yok yemin ederim

Evet canım vardı biz geriden geliyoruz hepOzamandan vardı heee yuhhhh ben daha yeni öğrendim varmış böyle bisey
Yaani yaşı banada uygun gelmedi daha scooter anca sürmeye başladıYok canım
Geçen sene paten denedik yürüyemedi tehlikeli oldu
Bu sene giyer anca
Abiden kalma var arada halıda sürüyor
Yok kız ne uyanması anneme çocukları bıraktık kursa geldim şimdi de kızı bekliyorum. Cumartesi o kadar uyumuyorumHadicanım yeni uyandım deme sakın a