Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
35 oldum beyaSenin hastalıktan benimki yaşlılıktan a
35 oldum beyaSenin hastalıktan benimki yaşlılıktan a
Tilki kurtun yanında mahsum kalır ya Çarşamba gece balkona çıktım bizim bahçenin dış kapısında tilki de gördümBizdede çok tilki var ane tesadüf
.domuzlarda tarlalara iniyor
Ozaman bana yaklaşmışsın a35 oldum beya

Oyy yiyecek bulamayınca mı iniyorlarTilki kurtun yanında mahsum kalır ya Çarşamba gece balkona çıktım bizim bahçenin dış kapısında tilki de gördüm
Sen 19 değil miydinOzaman bana yaklaşmışsın a
Olsun yemek ver hayvanlara aTilki kurtun yanında mahsum kalır ya Çarşamba gece balkona çıktım bizim bahçenin dış kapısında tilki de gördüm

İki katmer baklava ikram etse gelmezler dimiOlsun yemek ver hayvanlara a
18.buçukSen 19 değil miydin

Pardon canım18.buçuk
Ağlayan pasta benceİki katmer baklava ikram etse gelmezler dimi
O da olur yemek üstüne tatlısız olmazAğlayan pasta bence
Bidaha olmasinPardon canım
Servis durağı çok uzak değilde yine de aklım kalıyor tek gitmiyor eşimin kuzeninin oğluyla birlikte gidiyor 7 sınıf o da e o da daha çocukOyyyy deme ayy Rabbim korusun
Eşin gelince götürür getirir gözün arkada kalmaz canım
Öyle canımServis durağı çok uzak değilde yine de aklım kalıyor tek gitmiyor eşimin kuzeninin oğluyla birlikte gidiyor 7 sınıf o da e o da daha çocuk
Anca ya temizlik yaptım evi dip köşe süpürdüm sildim oturma odasının halısını sildim büyükçeeee bir balkonumuz var balkonu komple yıkadım temizlik yapınca yemek yiyemiyorum midem bulanıyor öyleErken değil mi?
Akşam ezanını bekleseydin bnce
Aynen millet diyor aç ya ondan iniyorlarmış köylereOyy yiyecek bulamayınca mı iniyorlar
Yemek niyetine beni yerler kurta güven olmazOlsun yemek ver hayvanlara a

inşAllah canımÖyle canım
O yaşlar akıl havada zaten
Rabbim korusun
Annen nasıl oldu?
Bnde öyle yapıp yiyecemmAnca ya temizlik yaptım evi dip köşe süpürdüm sildim oturma odasının halısını sildim büyükçeeee bir balkonumuz var balkonu komple yıkadım temizlik yapınca yemek yiyemiyorum midem bulanıyor öyle