Yooo ben onun yüzünede söylüyorum ölürsen benden önce satıp malini yicem umrumda bile olmaz
kız sssuusYooo ben onun yüzünede söylüyorum ölürsen benden önce satıp malini yicem umrumda bile olmaz
kız sssuuskız sssuus
Sen tek yersin ama o sen ölürsen başka hatunlarla yer söyliyim
Öylede diyorum ben ölürsem eğer senden önce bana yapmadıklarıni ona yaparsinSen tek yersin ama o sen ölürsen başka hatunlarla yer söyliyim
Aaa o kesin hemde fazlasını yaparÖylede diyorum ben ölürsem eğer senden önce bana yapmadıklarıni ona yaparsin
Bişe sölicem annem ölürken babama cember yüzü görme demiş babam 8 sene bekar yasadıÖylede diyorum ben ölürsem eğer senden önce bana yapmadıklarıni ona yaparsin
Erkekler mezarlıktan dönerken daha cenazede bakarmış hangisini alsam diyeAaa o kesin hemde fazlasını yapar
Gelen beğenmez onu nerelere götürür

Hoşgeeeldin şekerim nerelerdesinSelâm kızlar
Ona eski eşe saygısı varmış diyelim yaBişe sölicem annem ölürken babama cember yüzü görme demiş babam 8 sene bekar yasadı
Bugün dizi var mı?Hoşgeeeldin şekerim nerelerdesin
Sizin dizi var yaaBugün dizi var mı?
Yoo hiçte saygısı yoktu 3 ay sonra evlencem demeye başlamıştı bir sürü hanımla görüştü ama evlilik nasip olmadıOna eski eşe saygısı varmış diyelim ya
Öyle mi oluyormuş öyle diyince ilk defa duydum
Nasıl durabildin1 haftadır kahve içmemişim![]()
Hadi ya ee ah almış ondan demekYoo hiçte saygısı yoktu 3 ay sonra evlencem demeye başlamıştı bir sürü hanımla görüştü ama evlilik nasip olmadı
Canım hiç istemediNasıl durabildin
Evet doğruSizin dizi var yaa