Elif_Eylul
Daimi Üye
- #98.841
Gunaydin canim hayırlı kandillerGünaydın herkesin kandili mübarek olsun

Gunaydin canim hayırlı kandillerGünaydın herkesin kandili mübarek olsun

Günaydın. Sizede hayırlı kandiller. Allah kabul etsinGunaydin canim hayırlı kandiller
Bende gözlerinden öpüyorumGunaydin ablacım kandilin mübarek olsun
Ellerinden öpüyorum
Gunaydin canim amin insaAllah hayırlı kandillerGünaydın. Sizede hayırlı kandiller. Allah kabul etsin

Sen neden kalıyosunÜst katımdaki kız dogurmuş dün, teyzemin karşı dairesine kalıyor teyzemde kızdan nefret ediyorayy arada kalcam kızda tuhaf biirisi
Bnce çok çok seviyor kızıSen neden kalıyosun
Hayırlı kandiller canımHayırlıı kandillerrrr

Aferin rahatladık heeOhhh gün tabagi yedim
Ohh löp löp et olsun afiyet olsun bol bol selülit olsun bıngıl bıngıl lömbür lömbürOhhh gün tabagi yedim

Kız köpek kedi bakıyormuş evde 21 yaşında bişi ama çok asi dik kafalı birisi, yetimhanede büyümüş kocasıda öyle erken evlenmişler 1 tanede oglu var 2 yasında daha. Çocugu dövüyormuş sanırım eski oturdukları yerde sosyal hizmetler gelip gidiyor sürekli şikayet etmişler kız kendisi anlattı şok oldum. Madde kullanıyormus kocası falan güyaa kız inkar ediyor. Bebek görmeye gelmişti, bende acıdım oglanın kücükleri falan ona verdim.Sen neden kalıyosun

Yok kız nesini sevcem basıma bela olcak diye ödüm kopuyor. Ben oglanın esyalarından falan verincede kız abla abla pesimdeBnce çok çok seviyor kızı
Okudum da uzak durmak en iyisiYok kız nesini sevcem basıma bela olcak diye ödüm kopuyor. Ben oglanın esyalarından falan verincede kız abla abla pesimde
Sorma yedik rahatladik aAferin rahatladık hee

Bendeee yokkkkkBn yarın yokum tartı yok haftaya artık
Karne almaya da gitcez
Olcak olcak aOhh löp löp et olsun afiyet olsun bol bol selülit olsun bıngıl bıngıl lömbür lömbür

Allah maddede varmısKız köpek kedi bakıyormuş evde 21 yaşında bişi ama çok asi dik kafalı birisi, yetimhanede büyümüş kocasıda öyle erken evlenmişler 1 tanede oglu var 2 yasında daha. Çocugu dövüyormuş sanırım eski oturdukları yerde sosyal hizmetler gelip gidiyor sürekli şikayet etmişler kız kendisi anlattı şok oldum. Madde kullanıyormus kocası falan güyaa kız inkar ediyor. Bebek görmeye gelmişti, bende acıdım oglanın kücükleri falan ona verdim.
Teyzemde bir iki kere takışmışlar çöp konusunda kapıda pis kız diyor muhattap olma

Yaa evet canımOkudum da uzak durmak en iyisi
Yaani o yüzden yüz vermek istemiyorumSorma yedik rahatladik a
Bendeee yokkkkk
Olcak olcak a
Allah maddede varmıs