Elif_Eylul
Daimi Üye
- #98.801
Fesat evetSen yazdın sandım değişmiş mi
İnsanlık ölmüş fesat işte

Fesat evetSen yazdın sandım değişmiş mi
İnsanlık ölmüş fesat işte

Bende evi topladım banyo ve lavaboyu yıkadım süpürdüm ancak bitti işimTemizlik yaptım yoruldum
Bende anca oturdum kahve yaptımBende evi topladım banyo ve lavaboyu yıkadım süpürdüm ancak bitti işim
Bn bişi yapmadım uyumuşumBende anca oturdum kahve yaptım
Yarin oturmaya gitcem
Aksama anama giderim kandillik
Dinlen sen bişi yapmaBn bişi yapmadım uyumuşum
Eline saglık canımBende evi topladım banyo ve lavaboyu yıkadım süpürdüm ancak bitti işim
Ooo hayırlı evlat git tabi annandan dua alırsınBende anca oturdum kahve yaptım
Yarin oturmaya gitcem
Aksama anama giderim kandillik
Bugün biraz daha iyi....sarinip bürünüp doğru arabaya gidiyoruz havuzdan sonraSoğuk havadamı
Eee tabi sende hayırlı gelin kvsinin bi tanesi bi bi biOoo hayırlı evlat git tabi annandan dua alırsın
Yapmıyorum zaten çocuklarda evde ya onlarda hastaDinlen sen bişi yapma

Bana otobüsle 1saat arabayla 20dk falan@Elif_Eylul annen size yakın mi oturuyor gidip gelmek kolay mi
Hemde nasıl hayırlı görsen neler söyluyor ne sevgi sözcükleri aEee tabi sende hayırlı gelin kvsinin bi tanesi bi bi bi

Bnm 3 adım ilerim kv bn bu kadar görmeye gitmiyorumHemde nasıl hayırlı görsen neler söyluyor ne sevgi sözcükleri a
İyiyim canım benim. Annem kolunu kırdı onla ilgileniyorum. Çok bakamadım buralara@Astroloji EL Kitabı nerelerdesin iyimisin
Yaa çok gecmis olsun canımİyiyim canım benim. Annem kolunu kırdı onla ilgileniyorum. Çok bakamadım buralara
Yok. Omuzdan kırıldığı için alçıya almadılar. Ama iyi çok şükür çok teşekkür ederimYaa çok gecmis olsun canım
Alçıda falanmı ne oldu

Iyi olmasına sevindim dikkat edinYok. Omuzdan kırıldığı için alçıya almadılar. Ama iyi çok şükür çok teşekkür ederim