Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
164.043
Bulaşmışmı kız senden mi geçti ayy cok gecmis olsun cok zor yaaa vala ben varya daha anca düzeliyorum burun akıntım falan bittide kurtuldum hiç sevmiyorum burun tıkanıklığı :hııh:
Valla bende akşam öyleydim bogazlarım ağriyor burnum tıkandı kaça kadar uyuyamadım boku yedik sırayla geziyor :hihi: :cirla:

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
119.218
Bulaşmışmı kız senden mi geçti ayy cok gecmis olsun cok zor yaaa vala ben varya daha anca düzeliyorum burun akıntım falan bittide kurtuldum hiç sevmiyorum burun tıkanıklığı :hııh:
Grip belirtisi yokta zatürre başlangıcı dedi ya bn ondan daha çok tırsıyorum öksürüğüm derinden
Bn daha öncede zatürre geçirdim de çok zor atlattım inşallah bu kısa sürer

Bi geldi tam geldi bize
Size de çok geçmiş olsun
@Bitterçikilata oğlum nasıl oldu geçmiş olsun...sen nasıl oldun
sağol canım uyuyor serum iyi geldi büyük ihtimalle unfilenza ona da bulaştı Bnm ilk belirtiler vardı çoğalmadan hemen götürdük iyi oldu Allahtan okulun son haftası da sınavlar bitti
Çocuk bu sene bi düzelemedi

sulisim

Bonibon...
Tepki
15.131
Grip belirtisi yokta zatürre başlangıcı dedi ya bn ondan daha çok tırsıyorum öksürüğüm derinden
Bn daha öncede zatürre geçirdim de çok zor atlattım inşallah bu kısa sürer

Bi geldi tam geldi bize
Size de çok geçmiş olsun

sağol canım uyuyor serum iyi geldi büyük ihtimalle unfilenza ona da bulaştı Bnm ilk belirtiler vardı çoğalmadan hemen götürdük iyi oldu Allahtan okulun son haftası da sınavlar bitti
Çocuk bu sene bi düzelemedi
Allah şifa versin..bu sene hastalıklar çok zor geçiyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar