Elif_Eylul
Daimi Üye
- #98.361
Ben dişciye eylulü doktora bogazlar gitmiş
İnşallah valla rüzgar 65km hızdan 145 çıkacak diyorlar ama bakalımBisey olmaz insaAllah canım
Geçmiş olsun canım kış gelince hastalıklar başladıBen dişciye eylulü doktora bogazlar gitmiş
Evet bende öyle okudum,belki yagmur yagarda gecen diyorum ama Allah bilirİnşallah valla rüzgar 65km hızdan 145 çıkacak diyorlar ama bakalım
Sagol canımGeçmiş olsun canım kış gelince hastalıklar başladı
Bizim burası rüzgar haritasına göre turuncu gösteriyor fırtına demekmişEvet bende öyle okudum,belki yagmur yagarda gecen diyorum ama Allah bilir
Evet turuncu alarm verdiler dünBizim burası rüzgar haritasına göre turuncu gösteriyor fırtına demekmiş

Sorma valla gece uyuyamadım sesten camlardan vuuuu diye ses geliyor çatı gıcırdıyorEvet turuncu alarm verdiler dün
Demekki seninle gökyüzünde buluşçaz a
Yanii rüzgar vuuu derSorma valla gece uyuyamadım sesten camlardan vuuuu diye ses geliyor çatı gıcırdıyor
EvetYanii rüzgar vuuu der

Evet ya bizim evin içi rüzgar sesi vuuu vuuu diye dün kız korkuyordu camları kapat diyorduGene bir lodos bu defa fena
Soğuk espri diyince de sen heeeYanii rüzgar vuuu der
Geçmiş olsun canımBen dişciye eylulü doktora bogazlar gitmiş
Hadiyaa rüzgarmı size söylediEvet ya bizim evin içi rüzgar sesi vuuu vuuu diye dün kız korkuyordu camları kapat diyordu
Halbuki hepsi kapalı
Sağol canimGeçmiş olsun canım
Allah beterinden korusun inşAllah bizde de panjur gıcırtısı daha da abartıyor korku evi gibiBen çatı katı olduğu için çok korkuyorum bu havadan acaip ses ve gıcırtı yapıyor

Geçmiş olsun ablaBen dişciye eylulü doktora bogazlar gitmiş
Soğuk günde soğuk espiriler

Sağol canimGeçmiş olsun abla