Elif_Eylul
Daimi Üye
- #97.901
Hiç kaçırmadı zaten izinsiz alamaz evden arabayıNiye kız
Vermeyipte kaçırsın mı
Hiç kaçırmadı zaten izinsiz alamaz evden arabayıNiye kız
Vermeyipte kaçırsın mı
Ayy allah korusunNiye kız
Vermeyipte kaçırsın mı

He maşallah ozaman canım haberlerde görüyoruz yazık oluyor gençlere, geçen 14 yaşında 3 cocuk öldü göle uçmuşKız o 14yasindan beri sürüyor köyde mecbur öğretiyorsun,incir toplayıp götürüyor biz toplarken,kasa lazım oluyor gidip alıp geliyor,güzelde sürüyor 1kerede gecti sınavları hep,kızda aldı 3.de gecti mesela ama oda sürüyor istanbuldan geliyor bursaya
19 Yaş ehliyetli oluyor yaHe maşallah ozaman canım haberlerde görüyoruz yazık oluyor gençlere, geçen 14 yaşında 3 cocuk öldü göle uçmuş
İzin verince gerek kalmıyor zaten kaçırmayaHiç kaçırmadı zaten izinsiz alamaz evden arabayı
Niye öyle diyon be Bnde 2.de aldımKız o 14yasindan beri sürüyor köyde mecbur öğretiyorsun,incir toplayıp götürüyor biz toplarken,kasa lazım oluyor gidip alıp geliyor,güzelde sürüyor 1kerede gecti sınavları hep,kızda aldı 3.de gecti mesela ama oda sürüyor istanbuldan geliyor bursaya

Allah korusun aman valla Rabbim korusun bütün çocuklarmızıHe maşallah ozaman canım haberlerde görüyoruz yazık oluyor gençlere, geçen 14 yaşında 3 cocuk öldü göle uçmuş
18 girer girmez aldı hemen zaten şimdiki çocuklar ehliyeti bekliyor ama araba olmazsa evde zaten alamaz aslinda a19 Yaş ehliyetli oluyor ya
Bilindik yere gittiği sürece inşallah bişey olmaz
Çok dikkatli olmak lazım deli çağları çocukların

Güzelde sürüyor maşAllah insaAllahta öyle gider,sadece ben panigim aİzin verince gerek kalmıyor zaten kaçırmaya

Kız ben süremem mesela alamamdaNiye öyle diyon be Bnde 2.de aldım
Balıkçıya gittik geldikSiz napiyonuz bakimm
Bn yaptıysam herkes yapar 0 merak 0 istekle 10 yıldır şöförümKız ben süremem mesela alamamda

haBalıkmi aldın yedinmiBalıkçıya gittik geldik
Dondum buzzzz buzzz
YedikBalıkmi aldın yedinmi
Küçük tüp al balkonda pişir üşengecYedik
Ev çok kokuyor ya yapınca

Kokuyor diyo üşeniyorum demiyorKüçük tüp al balkonda pişir üşengec

hah balkonda da yapsa kokar be ev. Sonuçta evde yicek tava tabak hep kokcakKiz bende balkonda yapıyorum hicte kokmuyorKokuyor diyo üşeniyorum demiyorhah balkonda da yapsa kokar be ev. Sonuçta evde yicek tava tabak hep kokcak

Ben kokuyu falan takmıyorum ev de yapıyorumKiz bende balkonda yapıyorum hicte kokmuyor
bazen de dışarda yiyoruz