Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
154.134
Dün güzel bir gün geçirdim kafam dinlendi derken,aksam saat 9da eylül saatinden aradı,anne ablamlar bizi biraktilar evde kitlediler kapıyı pasta almaya gittiler,tamam gelirler diyorum ağla ağla şişti aglarken tamam kapatma saati ben seni görüyorum diyorum anne korkuyorum diye ağlıyor,burası bursa ev degilki bizi nasil yanliz birakirlar diyor,kapat arıcam ablanı dedim,aradim nerdesiniz siz kızlar evde gidip gelcez hemen pasta falan alcaz öykünün dogum günü dedi tamam cabuk olum dedim,agliyor bak alıskın degil o yanlız kalmaz dedimsede yok 1saat gelmediler,sisti aglamaktan anne gel beni al korkuyorum,salaklar iki salak taksiye binip geliyoruz diyorlar ama diyor 10dk çıktık,dedim ne 10dk eylülle 1saattir saatinle konuşuyorum saati ısındı bak yanit vermiyor uyarıyor

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
154.134
Ayyy ağla ağla delirdi çocuk,yanındaki eylul aglama bak annemler geliyor desede yok aglıyor şisti,babasıda bir bağırdı kalk gidiyoruz almaya,30dk yol sürcek zaten dedim geldiler bak girdiler içeri hayir alcaz dedi,yola çıktık 10dk oldu arıyor eylül gelmicem ben kalcam,kapat telefonu çıktık yola dedim,5dk sonra gene aradi anne nolur kalcam ben babasi bir bagardi sen bizle oyunmu oynuyorsun kapat telefonu dedi

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
154.134
Gittik indir çocuğu aşaya dedim elife indiler hepsi,kız diyorki evde kameralar var biz onlara bakiyoruz aslinda,ama dedim eylül alıskın degil evde yanlız kalamaz heleki böyle biryerde,siz dedim biriniz gitseydiniz keske biriniz çocuklarla kalsaydi,taa nerden geldik almaya

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
111.735
Gittik indir çocuğu aşaya dedim elife indiler hepsi,kız diyorki evde kameralar var biz onlara bakiyoruz aslinda,ama dedim eylül alıskın degil evde yanlız kalamaz heleki böyle biryerde,siz dedim biriniz gitseydiniz keske biriniz çocuklarla kalsaydi,taa nerden geldik almaya
Çocukları bırakacağına yanında götürsünler nolcak
Kız İstanbul’da yaşamıyormuydu? Nerde kaldı anlamadım onu

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
154.134
Çocukları bırakacağına yanında götürsünler nolcak
Kız İstanbul’da yaşamıyormuydu? Nerde kaldı anlamadım onu
Cuma akşamı geldi evde kaldı,biz cumartesi ayselerle buluştuk oda eylülu aldi arkadaşına gitti kızıyla güzel oynuyorlar,o aksam kalcakti orda,durum öyle olunca elif kaldi eylülü aldim

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
111.735
Cuma akşamı geldi evde kaldı,biz cumartesi ayselerle buluştuk oda eylülu aldi arkadaşına gitti kızıyla güzel oynuyorlar,o aksam kalcakti orda,durum öyle olunca elif kaldi eylülü aldim
Şimdi anladım
Yanına alması gerekirdi
Ya da sipariş verselerdi canım 2 kişi pasta almaya mı gider

Maya.

Daimi Üye
Tepki
45.571
Ayyy sen evde ben ne haldeydim görsen sinir küpüydük,diyorum siz manyakmısınız yaa bursa gibi biryerde birakilirmi neolcakmıs

Bunlardan bir bok olmaz yeminle avere yaşıyorlar hayati

Şimdi anladım
Yanına alması gerekirdi
Ya da sipariş verselerdi canım 2 kişi pasta almaya mı gider
Kız neresi olursa olsun ya küçücük çocuklar tek başına bırakılmaz ki. Kadın gidip alsaymış onun kızı kı diğeri. Öyleyse bir de anne olcak yuh ya

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar