Bende gece bir kalktım zonkluyor hap ictim saat 3teBaşım hala ağrıyor
Bnde Kahve içicem belki iyi gelirBende gece bir kalktım zonkluyor hap ictim saat 3te
Bende gece bir kalktım zonkluyor hap ictim saat 3te
Bende sabah tekrar yatmadım başım ağrıyor diye gözlerim de ağrıyor şimdi ekmek almaya gidiyorum ekmek bitmişBnde Kahve içicem belki iyi gelir
Sabahları böyle kısada olsa yürüyüşler iyi oluyor uyanınca olan ödemi alıyorBende sabah tekrar yatmadım başım ağrıyor diye gözlerim de ağrıyor şimdi ekmek almaya gidiyorum ekmek bitmiş
MantısıBugün karnabahar mantısı yapacağım inşallah bizimkiler beğenir
Aaa o nasılmışBugün karnabahar mantısı yapacağım inşallah bizimkiler beğenir

Geçmiş olsunHayırlı cumalar, benimde bogazım şişmiş
Geçmiş olsun canım benim adamda öyle fenalık geldi burnunu çekip duruyorHayırlı cumalar, benimde bogazım şişmiş
Gezmekten mi?Geçmiş olsun canım benim adamda öyle fenalık geldi burnunu çekip duruyor
Heee gezmekten şişmiş aGezmekten mi?

Sagol canımGeçmiş olsun
Sagol canımGeçmiş olsun canım benim adamda öyle fenalık geldi burnunu çekip duruyor
Apişarana koyup ısıtsaydın aSagol canım
Sagol canımben su içmiştim istanbulda ondan oldu esimin yüzünden kış günü dolaptan su almış

Nebeee bacak arası iste a

Aha dökülmeye başladık hava buz olduHayırlı cumalar, benimde bogazım şişmiş
Ya gittim ekmek aldım geldim sonra bir daha çıktım karanfil aldım okulda portakaldan lamba yapacaklarmış ay bu yıl etkinlikler deli ediyor bitmiyorSabahları böyle kısada olsa yürüyüşler iyi oluyor uyanınca olan ödemi alıyor