Sagol cağnım napirsinGeçmiş olsun canım
Sagol cağnım napirsinGeçmiş olsun canım
Oğlanı okula göndermedim iki gündür evde burnu akıyor öksürüyor. Napayım işte ev toplamaca her zamanki haller yaniSagol cağnım napirsin
Geçmiş olsun canım benimde esim evdeOğlanı okula göndermedim iki gündür evde burnu akıyor öksürüyor. Napayım işte ev toplamaca her zamanki haller yani
Amin canım seninkileride kabul etsinHayırlı kandiller kızlarRabbim dualarinızi kabul etsin insaAllah gönlünüze göre versin
@nk83
@bitter_im
@mügü
@Astroloji EL Kitabı
@_ÇikiLata

Benimki zaten evde ay o evde olunca beni sinir basıyorGeçmiş olsun canım benimde esim evde
Sagol canımHe ticari mi aldınız canım hayırlı olsun insallah, bizde arabayı satacağızda
Gecmis olsun canimOğlanı okula göndermedim iki gündür evde burnu akıyor öksürüyor. Napayım işte ev toplamaca her zamanki haller yani
napsııın anane de takılıyor@Maya. Delikanli napiyor

Çocuk ananeye anaaaa dicek anapsııın anane de takılıyor

Amin canım senin de iyiliğine olacak olan tüm dualarını Allah kabul etsinHayırlı kandiller kızlarRabbim dualarinızi kabul etsin insaAllah gönlünüze göre versin
@nk83
@bitter_im
@mügü
@Astroloji EL Kitabı
@_ÇikiLata

Amin teşekkür ederim canımAmin canım senin de iyiliğine olacak olan tüm dualarını Allah kabul etsinSenin ve senin vesilen ile herkesin kandili mübarek olsun diyeyim

Sen neyedin aBende bende![]()
![]()

Bende 2tane hap ictim aBaşım ağrıyordu uyumuşum öğlen okul yemek derken anca oturdum
Biraz dua edip yatarım inşallah

İğne +2 hap hala ağrıyorBende 2tane hap ictim a
Zor gecti
Allah kabul etsin canim
Hadiya tutmus fena ozamanİğne +2 hap hala ağrıyor
Ay sormaHadiya tutmus fena ozaman