Elif_Eylul
Daimi Üye
- #97.381
Ben çok yiyemedim yedimde zaten şişim gelmediİftarı fazla kaçırdım...çok sisim
Ben çok yiyemedim yedimde zaten şişim gelmediİftarı fazla kaçırdım...çok sisim
İyi maşallahın varBen çok yiyemedim yedimde zaten şişim gelmedi
Çokkk tütüİyi maşallahın var

Yoh ya bugünde değişigiz@bitter_im gelmiş sinirlerin bittimi

Masallah nazar değdi galiba sizeYoh ya bugünde değişigiz
Eksik yok normalde, led far yasakmış artık(beyaz bizimki) birde arkada çeki demiri var kapak takılma zorunlulugu gelmiş neymiiş kaza sırasında birine girebilirmiş cart curtTünaydın canım
Eksiklerini yaptırmadıysa gecmiyor
Elife yazdımOhhhh mis valla
Aaaa neden geçmedi
Yarın bida götürcek bakalımkeşke önden eksikleri tamamlasaymış geçer ya
Sorma sorma, hiç bir işimiz ilerlemiyor kaç gündür kavga gürültü, bugünde çıktı arabanın peşineMasallah nazar değdi galiba size
Artık arabada eksik birsey oldugunda gecirmiyorlar namussuzlarEksik yok normalde, led far yasakmış artık(beyaz bizimki) birde arkada çeki demiri var kapak takılma zorunlulugu gelmiş neymiiş kaza sırasında birine girebilirmiş cart curt
Elife yazdım
Yarın bida götürcek bakalım
Allah içinize sakinlik versinSorma sorma, hiç bir işimiz ilerlemiyor kaç gündür kavga gürültü, bugünde çıktı arabanın peşine

oğlan çok eğlendi tabi ama ortalık temizlemesi cart curt yordu beni Bu da gelmiş ya ahahhahhjshsjjssKahve olduğu belli olsun diyekaracadan almıştım geçen gidersen bak uygundu
Sağolun kızlar
Oyyy ne zaman biticekAynı yolda yürüdük az kaldı sizinde biter çok uyanmak
Gerçi sonra okul telaşı yine erken kaldırcan bu sefer sen darla Ege beyi

Sanada canımİyi gecelerrrrrr
Yılbaşina çok var kurabiyeler bayatlıcak aBugün bizde oğlanla (arkasından çok ağladı bende gelicem diye) bizde kurabiye kek yılbaşı masası hazırladık bugün degildi fikrim ama neyse sinirle yapimda aradan çıksın dedimoğlan çok eğlendi tabi ama ortalık temizlemesi cart curt yordu beni

Selam ablacımSelâm kızlar
Eee nededi pekiAy bu gün hiç iyi değildim
Başımı kaldıramıyordum doktor gittim