Hala yataktayım mesela
Nedenyatın yatın büyütünsonra mayanın neden küçük
ha

Ben 100binkere kalktım valla normalde uyumam,sahur namaz falan derkenyatın yatın büyütünsonra mayanın neden küçük
ha

Günaydııı
Günaydıınnnnnn
Gunaydin gençlerGünaydınbende pinekledim kalktım kahvaltı yapcam

Sen Bnm yattığımı düşünüyorsun bu düşünce ne kaaaa kötü 6 da kalktımmm aheyyyyyyyatın yatın büyütünsonra mayanın neden küçük
ha
Bnde bndeeeeeBen 100binkere kalktım valla normalde uyumam,sahur namaz falan derken
Ooo namazmi kıldınBnde bndeeeee

Tünaydın canımTünaydıneşim evde dün araba muayneden geçmedi bizde evdeyiz hava çok soguk..
Ohhhh mis vallaEylülü gönderdim yattim valla
Aaaa neden geçmediTünaydıneşim evde dün araba muayneden geçmedi bizde evdeyiz hava çok soguk..
keşke önden eksikleri tamamlasaymış geçer yaTünaydıneşim evde dün araba muayneden geçmedi bizde evdeyiz hava çok soguk..
gece 1500 kere kalkıyorum sonra sabahın köründe bebeyle yollara döküülüyoruz aah

kız uyuyun tabi şakasına diyorum ben de olsam yerinizde uyurdum ne kalkçam manyak mıyımBen 100binkere kalktım valla normalde uyumam,sahur namaz falan derken
Aynı yolda yürüdük az kaldı sizinde biter çok uyanmakgece 1500 kere kalkıyorum sonra sabahın köründe bebeyle yollara döküülüyoruz aah
kız uyuyun tabi şakasına diyorum ben de olsam yerinizde uyurdum ne kalkçam manyak mıyım

Bi trafik Bnde şimdi girdim eveKızı aldım okuldan yürüyüş oldu,geldim şimdi yemek yapcam