Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
110.799
Tartışmaya yer arıyor.... Ben niye çalışıyormuşum çalışmışım da bunca senin neyimiz değişmiş ne gerek varmış maddi olarak hiçbir değişikliğimiz olmamış...hesabımız tek olmamış benden para istemeye cekinmis ben çıkartıp ona para vermemiştim bı şey alırken... Araba alırken sendeki para dursun sonra kullanırız dedi tamam dedim şimdi diyor ki sen çıkartıp para vermedin ben senden para istemeye çekindim
Rahat batıyor galiba E geçende sen ondan harçlık istemiyorsun diye tripleniyordu.
Çalışıyor olman onun faydasına
Hesap tek olmasın zaten herşey ortak yapılıyor sen sanki eve, ona, çocuklara harcamıyor musun? Saçmalıyor bu kadar çalışmasanda yetemiyorum derdi

sulisim

Bonibon...
Tepki
14.140
Çalışmasan yetmiyor dicek yetemiyorum dicektir belkide,hazmedemiyor sanırim

Rahat batıyor galiba E geçende sen ondan harçlık istemiyorsun diye tripleniyordu.
Çalışıyor olman onun faydasına
Hesap tek olmasın zaten herşey ortak yapılıyor sen sanki eve, ona, çocuklara harcamıyor musun? Saçmalıyor bu kadar çalışmasanda yetemiyorum derdi
Ben çalışmazsam o da yettiği kadar olurmuş o kadar harcarmışız fazlası olmazmış tamam dedim istifa edeceğim yok bunca sene çalışmışsın diyor tamam da dedim derdin ne niye durup durup bu konuyu açıyorsun... Çalışmayan biriyle evlenseydin çocuğa baktığını bile laf etti çocuğunun altını değiştirmiş de çocuğa bakmıştı bakmasaydın dedim bakici tutardık ben niye çalışıyormuşum ben çalışınca rezil oluyormuş çocuklara bakıyormuş

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
152.897
Ben çalışmazsam o da yettiği kadar olurmuş o kadar harcarmışız fazlası olmazmış tamam dedim istifa edeceğim yok bunca sene çalışmışsın diyor tamam da dedim derdin ne niye durup durup bu konuyu açıyorsun... Çalışmayan biriyle evlenseydin çocuğa baktığını bile laf etti çocuğunun altını değiştirmiş de çocuğa bakmıştı bakmasaydın dedim bakici tutardık ben niye çalışıyormuşum ben çalışınca rezil oluyormuş çocuklara bakıyormuş
Özür dilerek sorucam,senin çocugun özel hir çocukmuydu öyle aklimda kalmıs,belkide yanilıyorum

Bitterçikilata

Tepki
110.799
Kadrolu musun örtmenim
Ücretli mi yapıyorsun
Bunca sene dert olmadı şimdi mi dert olmuş
Senin koca ne iş yapıyordu

sulisim

Bonibon...
Tepki
14.140
Kadrolu musun örtmenim
Ücretli mi yapıyorsun
Bunca sene dert olmadı şimdi mi dert olmuş
Senin koca ne iş yapıyordu
Eee tamam yani aslinda size şuanda para lazım
Okadar zor zamandayızki,bende diyorum seneye iş bulayim bari çalışayim

Çalışmasanda bakacaktı
Tek taraflı ananın çocuğu mu oluyor çocuk doğunca
Ona göre çalışmayan kadın, erkek ne getirirse onu yer fazlasını istemez öyle huzurlu olur herkes çünkü bu kadar kazanıyorum bu kadar harcayabiliriz de işin içinden çıkacağını düşünüyor..

23 yıllık öğretmenim onunla tanıştığımızda 7-8 yıllık öğretmendim zaten sonradan sonraya adama bir şeyler oldu ya geçmişiz açıp duruyor çocuğa bakmış altına almış kakasını almış ben gitmişim çalışmışım ya saçma sapan ya bir o yaptı sanki bir o yapıyor bunları

Bitterçikilata

Tepki
110.799
Ona göre çalışmayan kadın, erkek ne getirirse onu yer fazlasını istemez öyle huzurlu olur herkes çünkü bu kadar kazanıyorum bu kadar harcayabiliriz de işin içinden çıkacağını düşünüyor..

23 yıllık öğretmenim onunla tanıştığımızda 7-8 yıllık öğretmendim zaten sonradan sonraya adama bir şeyler oldu ya geçmişiz açıp duruyor çocuğa bakmış altına almış kakasını almış ben gitmişim çalışmışım ya saçma sapan ya bir o yaptı sanki bir o yapıyor bunları
Acaba sen ondan fazla mı alıyorsun maaş onu mu hazmedemiyor
Genelde öyle oluyor ya

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
152.897

23senenin adı vardır yaptıgın meslege saygı duysa bari,neguzel işte hayat müsterek

sulisim

Bonibon...
Tepki
14.140
23senenin adı vardır yaptıgın meslege saygı duysa bari,neguzel işte hayat müsterek
Müşterek ama benim bizzat olaya dahil olarak yapmamı istiyor mesela ben diyorum ki ya ben de para var bir şey alınacaksa ben de parayı koyayım bu değilmiş benim parayı getirip vermem gerekiyormuş o zaman gerçekten inanirmis bana...

Saçmalama dedim ya ben sana her seferinde bende para var bende para var Arabayı değiştireceğiz onun arabasını ben dilimle söylüyorum parayı çıkartıp vermediğim için benden para istemeye utanıyormuş dedim bunca yıl sonra mı ya sen bir şey dedin de ben parayı mı sakladım olmaz mı dedim biliyor musun yok benden isteyemiyormuş parayı

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
152.897
Müşterek ama benim bizzat olaya dahil olarak yapmamı istiyor mesela ben diyorum ki ya ben de para var bir şey alınacaksa ben de parayı koyayım bu değilmiş benim parayı getirip vermem gerekiyormuş o zaman gerçekten inanirmis bana...

Saçmalama dedim ya ben sana her seferinde bende para var bende para var Arabayı değiştireceğiz onun arabasını ben dilimle söylüyorum parayı çıkartıp vermediğim için benden para istemeye utanıyormuş dedim bunca yıl sonra mı ya sen bir şey dedin de ben parayı mı sakladım olmaz mı dedim biliyor musun yok benden isteyemiyormuş parayı
Benim koca paralari saklardi ahaha bak aklıma simdi geldi,ben çalışırken bende ona vermezdim hic vermedim hemde

sulisim

Bonibon...
Tepki
14.140
Benim koca paralari saklardi ahaha bak aklıma simdi geldi,ben çalışırken bende ona vermezdim hic vermedim hemde
Öyle olsan daha sonra geçeceğim herhalde ben diyorum ki ben de para var ben de koyayım ona bile mırın karın ne diyor ben gerçek söylemiyor muşum içimden gelmiyormuş öylesine diyormuşum

Bitterçikilata

Tepki
110.799

Hayır yani açık açık diyemiyor getir maaşı elime mi ver demeye çalışıyor alttan
Neye utanıyor yeni gelin mi bu
Vermezsende verme kime birikim yapıyor insan çoluğuna çocuğuna

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar