Elif_Eylul
Daimi Üye
- #96.321
İşte evet çok severim kendilerini aTüm hafta tatlı yedin

Haftaya 2dogum günü var arkadaşların
16 Aralık 17aralik arkadasin,kizlarin 17
İşte evet çok severim kendilerini aTüm hafta tatlı yedin

Pastadan pastaya koşacağım diyorsun yaneİşte evet çok severim kendilerini a
Haftaya 2dogum günü var arkadaşların
16 Aralık 17aralik arkadasin,kizlarin 17
Evet aPastadan pastaya koşacağım diyorsun yane

Evet kalsın bana kalsa hep dursunbaya da kalmış

Oda bi beceriBenim yapacağım diyet bukadar olur a
Tek şey gece yemegi biraktim a

Yok kiz 2 haftadir yemiyorum gece kalkıp sabah uyaniyorum aOda bi beceriinanmıyorum ama neyse

Bende öyleyim ya bu hafta kızı gönderip yattım geri hepKız Napayım tam karanlıkta gidiyor kalkacak halim yoktu valla bu hafta çok yorgundum nedensen
Negüzel yatın bakalim aBende öyleyim ya bu hafta kızı gönderip yattım geri hep

Uykundan mı uyanıp yiyordun ? Ben yatmadan geç saat sandımYok kiz 2 haftadir yemiyorum gece kalkıp sabah uyaniyorum a
O yeme istegi gece kaldiriyor beyin olarak
Seneler boyunca bıkkınlık var zaten
Amaaann kız erken kalkıp işlerimizi görünce de kimse aferin de demiyor en iyisi uyumakNegüzel yatın bakalim a

Yok ben normal olarak gece 3 4 kalkip sadece cikolata kek tarzı seyler yiyorum,buda beni bıktırdı zatenUykundan mı uyanıp yiyordun ? Ben yatmadan geç saat sandım
Aynen yapiyozda yarinıyozmu yat iste neguzel ama benim gö....de kurt var kaldiriyor aAmaaann kız erken kalkıp işlerimizi görünce de kimse aferin de demiyor en iyisi uyumak![]()
Oruçtan dolayı benimki ya yoksa normalde yatmazdım

Eee niye niyetlenmedinAynen yapiyozda yarinıyozmu yat iste neguzel ama benim gö....de kurt var kaldiriyor a
Bende göya oruca niyetleneyim diyordum a

Iste sadece niyet önemli aEee niye niyetlenmedin

Ben yoğun ben pert iki gündür misafir vardı cumartesi kızım geliyor bir haftalığına İstanbul daki

Evet zeytin kırliçesiZeytin kraliçesi
Vayy be abla bize taş çıkartırsın heee aBen yoğun ben pert iki gündür misafir vardı cumartesi kızım geliyor bir haftalığına İstanbul daki

Yoğun kadınsın gerçi partiden partiye koşturuyorsunIste sadece niyet önemli a