Elif_Eylul
Daimi Üye
- #96.281
Anlamadim ben aGızzz bekleseydin herkes bulaydı

Anlamadim ben aGızzz bekleseydin herkes bulaydı

Allah kavuştursun canımyarın teyzem dönüyor hollandaya 6 ay sonra gelecek insallahcok hüzünlüyüm.
Sabahtan oglan konserveleri buzdolabında oynuyordu kapak ucuna koymuş açınca patladı gitti 2 kavanoz reçelim (organikti)

Yok çocuk içerdeydiÇocuğa geldi mi
Canın sağolsun
Allah kavuştursun canım
Amin canımmmÇocuğa geldi mi
Canın sağolsun
Allah kavuştursun canım
yok çocuk içerdeydiAllah kavuştursun canım
Organik recellerine bisey olmuş a
Ama çocuguna degil dime
ucuna koymuş nasıl becerdiyse kapagı kapatmış bende açınca düşülerYapcak birsey yok olsun cana degil mâlaa ayok çocuk içerdeydiucuna koymuş nasıl becerdiyse kapagı kapatmış bende açınca düşüler

Sagol canım ay iyi oluyordu işim gücüm olunca oğlanı kızı falan bırakıyordumAllah kavuştursun canım
Organik recellerine bisey olmuş a
Ama çocuguna degil dime

Oluyo arada öyle şeylerde allahta şu sleepy bezler falan çıktıda temizlemesi kolay olduYapcak birsey yok olsun cana degil mâlaa a
Dün eylül senin dediğin gibi kapaktaymış tuz lapp yere heryer tuz oldu
Gecen ben zeytin kavanozunu kırdım heryer zeytin ve su
1tane yokki sende 2canavar var yolla bana aSagol canım ay iyi oluyordu işim gücüm olunca oğlanı kızı falan bırakıyordumyemegimi yapardı simdi 6 ay netcem ben bu cenaverlarla

1tane yokki sende 2canavar var yolla bana a

heeemen yolliyim eylüll oynarValla bakar benimki ama kızı yolla aheeemen yolliyim eylüll oynar

Valla bakar benimki ama kızı yolla a

oyuncak bebek gibi oynar Allah kavuştursun canımSagol canım ay iyi oluyordu işim gücüm olunca oğlanı kızı falan bırakıyordumyemegimi yapardı simdi 6 ay netcem ben bu cenaverlarla
Amin canım sagolAllah kavuştursun canım
6 ay kaldı canım hakkını öldürmemek içinde 6 ay orda kalacak, çocukları torunları orada bide@bitter_im, geçmiş olsun, Allah kavuştursun canım. Gelince ne kadar kalıyor
baya da kalmış6 ay kaldı canım hakkını öldürmemek içinde 6 ay orda kalacak, çocukları torunları orada bide
Sakarım demeyin bebelere suç atınYapcak birsey yok olsun cana degil mâlaa a
Dün eylül senin dediğin gibi kapaktaymış tuz lapp yere heryer tuz oldu
Gecen ben zeytin kavanozunu kırdım heryer zeytin ve su
Sende aynısı üsttekininyok çocuk içerdeydiucuna koymuş nasıl becerdiyse kapagı kapatmış bende açınca düşüler

@AystLL bak giriyor yaziyormu