Elif_Eylul
Daimi Üye
- #95.941
Neguzel Allah tamamina erdirsin inşallahAslında diyetteyim ama hayır daha çok evlilik düğün gelinlik teması üzerine kayıt olmuştum
Neguzel Allah tamamina erdirsin inşallahAslında diyetteyim ama hayır daha çok evlilik düğün gelinlik teması üzerine kayıt olmuştum
İstanbulda yaşıyorum öğretmenim özel okulda çalışıyorum eylül ayında nişanlandım yaza doğru evlilik valla bu kadar söyleyeceklerimTanıtırmısınız kendinizi biraz sizi tanımaktan memnun oluruz..

Amin teşekkür ederimNeguzel Allah tamamina erdirsin inşallah
Memnun oldum, ilk evliliginizmiİstanbulda yaşıyorum öğretmenim özel okulda çalışıyorum eylül ayında nişanlandım yaza doğru evlilik valla bu kadar söyleyeceklerim
Hoşgeldiniz Allah tamamına erdirsin inşaallahAslında diyetteyim ama hayır daha çok evlilik düğün gelinlik teması üzerine kayıt olmuştum
Kim geliyor ne hazırlıcaksın?Eve gidiyorumHazırlık yapmam lazım yarın misafirler gelecek sayı çoğalmış
daha önce bir forumda bulundunuzmu acaba merak ettimAmin teşekkür ederim
Biri ben aKim geliyor ne hazırlıcaksın?

Bu diyette buna bişey yapma boş tabağı ver eline baksınBiri ben a
Bu diyette buna bişey yapma boş tabağı ver eline baksın
Kahvaltıya ablamlar yeğenler arkadaşımKim geliyor ne hazırlıcaksın?
Kahvaltı kız buz dolabını yerleştirmem daha pazara gittik geldik onlar kaldıOlmaz aç gönderemem caaağğnımıBu diyette buna bişey yapma boş tabağı ver eline baksın

Tamam işte kahvaltıya bişe hazırlanmıyormuKahvaltıya ablamlar yeğenler arkadaşımKahvaltı kız buz dolabını yerleştirmem daha pazara gittik geldik onlar kaldı
ver galeta birer ellerine ben diyetteyim de 
Oüü kıyamazda geçen çanta atıyodunuz kafalarınızaOlmaz aç gönderemem caaağğnımı

Tamam işte kahvaltıya bişe hazırlanmıyormuver galeta birer ellerine ben diyetteyim de
Kız olur mu öyleTamam işte kahvaltıya bişe hazırlanmıyormuver galeta birer ellerine ben diyetteyim de
Hem çağırayım hem yedirmeyim
O başka bu başkaOüü kıyamazda geçen çanta atıyodunuz kafalarınıza

Bosver ya yemesinler masraf bu pahalılıkta ne çağrıyosunKız olur mu öyle![]()
Hem çağırayım hem yedirmeyim

Tartıya cıkınca ağlarsın sopanla