Sanada Spor olur....ne kursuna gidiyorMaşallah bende kızı kursa götürüyorum trendeyiz daha yürücez inince
Sanada Spor olur....ne kursuna gidiyorMaşallah bende kızı kursa götürüyorum trendeyiz daha yürücez inince
Burada yok şükür yarın geliyormuş yağmurAcayip yagmur var burda

Trendemi yazıyorsun burayaMaşallah bende kızı kursa götürüyorum trendeyiz daha yürücez inince

İngilizceSanada Spor olur....ne kursuna gidiyor
He Napayım vakti mi değerlendiriyorumTrendemi yazıyorsun buraya

Online dersler daha ucuzmuş kız 3-4 kişi şeklindeİngilizce
He Napayım vakti mi değerlendiriyorum

ben yapamam mesela öyle trende otobüste 
Bende kahvaltı yapmadım çocuklara hazırladım akşama yicem artık dönüştePistt napiyorunuz....kızı derse getirdim daha kahvaltı yapacaz eve gidince 2 yi bulacak
Ya öyledir canım biz ilk defa yazdırıyoruz bu da büyük kızım dedik bir yerden başlayalım nasıl olacaksaOnline dersler daha ucuzmuş kız 3-4 kişi şeklinde
Sapşikben yapamam mesela öyle trende otobüste

Arkadaşa kahve icmeye gittim geldim simdi seccadeye devam yemek yokPistt napiyorunuz....kızı derse getirdim daha kahvaltı yapacaz eve gidince 2 yi bulacak
Benim eskiden esse de satılan ekmek ısıtma tavuk pişirme için satılan teflonlar vardi 2 tavayı birleştirmişler gibi...bilmem anlatabildim mi ....onu içine koyuyorum buhar oluyor pişerken yumusuyorFırındamı ısıtınca nerde ayfer mi yoksa
Anladım ben pek anlamam çocuklar büyüsün anlatırlarYa öyledir canım biz ilk defa yazdırıyoruz bu da büyük kızım dedik bir yerden başlayalım nasıl olacaksa

TamamAhanda iniyore çok konuşmayın

Ocak üstü tost gibi bişeymiBenim eskiden esse de satılan ekmek ısıtma tavuk pişirme için satılan teflonlar vardi 2 tavayı birleştirmişler gibi...bilmem anlatabildim mi ....onu içine koyuyorum buhar oluyor pişerken yumusuyor
Tamam canım anladım iyyimiş@bitter_im ... Bundan var bende
Normal tavaya koy kapağını kapat onda olur önemli olan yumuşamasıTamam canım anladım iyyimiş
Bitirdim tabik kızımaKolay gelsin, nereye gidiyorsun mutfak bitti mi