AminAllah kabul etsin
AminAllah kabul etsin
Kolay gelsin, nereye gidiyorsun mutfak bitti miBen kaçar kızlar yemeğe davetiyim
Karnım ağrıdı akşam uykum da kaçtı 3 te uyudum en son

Ay bakınca bile dondum resmenMersinli bi gelin gelmişti bize (çiftlikte çalışırken dış foto çekimine) kar nasıl yagıyor kızın gelinlik askılı biişetkızı donarak öldü sandık biara
aha resimleri
haaa
h ayy patladım ne gün geçirmiştim
Kırmızı pelerin benimdi kız donacağdı az daha acıdım verdim

Bende tam yattım kız uyandı emzirdim falan sonra uykum kaçtı 4 e geliyordu kişnemekten yatamadımKarnım ağrıdı akşam uykum da kaçtı 3 te uyudum en son

Ay bakınca bile dondum resmen![]()

hatta bi videosu var soguk yetmez gibi kızın üstüne kar indirdik ağaçtan
ha ayyy ama varya 3-4 kere salep kahve çay verdim elektirikli soba yaktık kız ciddi anlamda dondu 

Sümükleri bile donmustur behatta bi videosu var soguk yetmez gibi kızın üstüne kar indirdik ağaçtan
![]()
ha ayyy ama varya 3-4 kere salep kahve çay verdim elektirikli soba yaktık kız ciddi anlamda dondu
Site kuralları gereki başka şeyler diyemiyorumSümükleri bile donmustur be

ben bile montla donmuştum
bitsede eve girsem diye 
Öyle deme kız kadın gerçekten çok nazik akıllı bende tanımadan öyle demiştim. Güllü ile olan kavgasını gördün mü nasıl da kibar davranıyorEn sevdigim sanatci a
Boşuna afrodit demediler onaÖyle deme kız kadın gerçekten çok nazik akıllı bende tanımadan öyle demiştim. Güllü ile olan kavgasını gördün mü nasıl da kibar davranıyor
Ay valla o neydi gız öyleBende tam yattım kız uyandı emzirdim falan sonra uykum kaçtı 4 e geliyordu kişnemekten yatamadım

Geçen benim kızda yerde uzanıyor bi bacak havada paçayıda eliyle sıyırmış ahha dedim banu alkan duruşu

Valla kocamın suçu kurstan çıkınca almış gelmiş...Hocam naptin sen beya a
Ben kalan simitleri açıp arasına kadar koyup ağzını kapatıp ısıtma ya koyuyorum güzel oluyor yumusuyirAyy oğlum “tane”yi öğrendi. Herşeyi 3 tane alıyoruz. Onun yüzünden akşam 3 tane bayat simit aldıkısıttımda kemirmeye calısıyorum bende.
Evet ya çok hassas bir insan tabi kendini övmesine bende sinir oluyorum ama o da öyle demek kiBoşuna afrodit demediler ona

Maşallah bende kızı kursa götürüyorum trendeyiz daha yürücez inincePistt napiyorunuz....kızı derse getirdim daha kahvaltı yapacaz eve gidince 2 yi bulacak
Fırındamı ısıtınca nerde ayfer mi yoksaValla kocamın suçu kurstan çıkınca almış gelmiş...
Ben kalan simitleri açıp arasına kadar koyup ağzını kapatıp ısıtma ya koyuyorum güzel oluyor yumusuyir
Burayada yollaAcayip yagmur var burda